To je to što me zanima!

Senzacija na pomolu: Stoper Benfice nadomak je Hajduka!

Ferro bi na Poljud trebao stići na posudbu, a navodno se još uvijek pregovara oko toga tko će je i koliko plaćati, hoće li Hajduk imati pravo otkupa te hoće li Ferro morati dodatno produžiti ugovor s Benficom
Vidi originalni članak

Stoper Benfice Francisco Reis Ferreira (24), poznatiji kao Ferro, dobio je zeleno svjetlo i uskoro bi se trebao priključiti treninzima Hajduka, piše pouzdani portugalski portal A Bola.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Portugalski nogometaš, koji će u ožujku proslaviti 25. rođendan, dospio je u hrvatske medije nakon što je trener Osijeka Nenad Bjelica nedavno izjavio kako odustaje od pregovora za njegovo dovođenje te kako se u cijelu priču upleo i Hajduk.

- Okrenuli smo se drugim opcijama, Ferro ima ponuda iz Nizozemske, Portugala i Italije, a u priču se upleo i Hajduk. Što se nas tiče, mi se okrećemo drugim rješenjima - kazao je trener "bijelo-plavih".

Očito je Hajduk u pregovorima imao jače adute od Osijeka, ne samo kad je u pitanju veličina kluba, nego i dobri odnosi navijačkih skupina, kao i dobro odrađen posao oko Filipa Krovinovića.

DOZNAJEMO Hajduk će povući Jakoliša s posudbe iz Šibenika kako bi ga prodao: Odlazi u Italiju...

Dovođenje Ferra bio bi itekako dobar posao za Hajduk, jer Ferro je jako ozbiljan igrač koga su dok je igrao u Benfici cijenili na 60-ak milijuna eura. No nakon posudbe u Valenciji gdje se ozlijedio, ispao je iz ritma. Valencia ga nije otkupila, u Benfici više nije dobio pravu priliku i sada traži način oživljavanja karijere. Baš poput Filipa Krovinovića.

No za razliku od Krovinovića, Ferro bi na Poljud trebao stići na posudbu, a navodno se još uvijek pregovara oko toga tko će je i koliko plaćati, hoće li Hajduk imati pravo otkupa te hoće li Ferro morati dodatno produžiti ugovor s Benficom. Ferro je u sezonu i pol odigrao svega 12 utakmica, devet u Benfici i tri u Valenciji.

Hajduk u konkurenciji ima pet stopera, nominalno su prvi par Elez i Katić, koji je na posudbi iz Rangersa, a tu su i mladi Škaričić koji će na posudbu u Radomlje te Simić i Dimitrov, s tim da je Dimitrov na izlaznim vratima i Hajduk bi ga se rado riješio.

Idi na 24sata

Komentari 196

  • ForzaFiumeFOF 27.01.2022.

    U nedelju je senzacija na pomolu...derbi između Dinama i Rijeke ima i povijesnu notu, naime Rijeka ulazi u povijesne knjige jer je to prvi hrvatski klub koji na taj dan odigrava 1000 utakmicu u HNL-u. Prva utakmica je odigrana 29 veljače 1992 godine na stadionu Kantrida protiv Šibenika. Rijeka je pobijedila 2:0 golovima Scorie i Bana...kasnije je Scoria kao trener  Rijeke osvojio kup 2005 godine upravo protiv Hajduka, dok je Ban prodan u Juventus. Eto interesantne činjenice za sve zaljubljenike nogometa pogotovo domaćeg

  • starac_mafijaš_bjegunac🇧🇦🇷🇸 26.01.2022.

    Free Oršić! Dosta mu ruševine Praznimira, GFK Bankomata i sive depresivne tmurne atmosfere Minska na Savi😆😂

  • starac_mafijaš_bjegunac🇧🇦🇷🇸 26.01.2022.

    Apsolutna DOMINACIJA velikog HAJDUK@! 💪🏻😎❤️💙HŽV

Komentiraj...
Vidi sve komentare