To je to što me zanima!

Hrvatska senzacija oduševila još jednom: Četvrta u slalomu!

Uspješna 16-godišnja Zagrepčanka još jednom je ostavila sve u čudu postigavši novi sjajan rezultat. Nakon dva sjajna nastupa u veleslalomu, danas je talijanskoj Soldi nastavila briljirati
Vidi originalni članak

Tek joj je 16 godina, a u prva dva nastupa na FIS-ovim utrkama, mlada Zrinka Ljutić sa visokih startnih pozicija ostvaruje odlične rezultate. Mnogi u njoj vide i nasljednicu Janice Kostelić (38), a kako i ne bi kad joj je podrška, između mnogih, i upravo - Janica. Ono što je Ivica u muškoj reprezentaciji, to je sad Janica u ženskoj.

POGLEDAJTE VIDEO: Filip Zubčić nakon prvog postolja u Svjetskom kupu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zrinka Ljutić, nastavlja s briljantnim nastupima na FIS utrkama u talijanskoj Soldi. Zagrepčanka je odradila dva sjajna veleslalomska nastupa, a danas je pokazala da joj leži i slalomska vožnja. Prvu vožnju završila je na 13. mjestu, a startala je s 78. pozicije. 

BRAVO, ZRINKA Novi uspjeh naše velike skijaške nade! S brojem 108 do 9. mjesta

Uvjeti na stazi su u drugoj vožnji bili daleko bolji te je na kraju završila četvrta. Slavila je Paula Moltzan (SAD), druga (+1.05) je bila njezina zemljakinja Nina O'brien, dok je treće mjesto osvojila Slovenka Meta Hrovat (+1,61). Naša skijašica imala je zaostatak od 2.11 sekundi. Zrinki je samo 16 godina, a ovo joj je bio prvi seniorski nastup u slalomu.
 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 11.11.2020.

    Pa jel moguće da ova vijest ima samo 5 komentara? Strašno! Gurate nam gluposti za koronu i američke izbore, a ovakve vijesti su završile na margini! Sramota za novinarstvo, naklon do poda novoj kraljici!

  • brko1212 11.11.2020.

    Samo rijeci hvale Bravo Mala

  • Jegi 11.11.2020.

    Ova ce cura dominirati skijanjem, samo zdravlje nek ju cuva💪, cudo, pa mala je talent u rangu Janice.Sretno curo, opet cemo pratiti zimske olimpijske igre 👌😄

Komentiraj...
Vidi sve komentare