To je to što me zanima!

Sepp Blatter: Nogometni svijet je uz Turininu obitelj i prijatelje

'U ime Fife i međunarodne nogometne obitelji želim izraziti iskrenu sućut švedskoj i hrvatskoj nogometnoj zajednici, ali najvažnije obitelji, prijateljima i svim bližnjima'
Vidi originalni članak

Predsjednik krovne svjetske nogometne organizacije Fife Sepp Blatter pridružio se tugovanju nad tragičnom smrću bivšeg Dinamovog golmana Ivana Turine. Blatter je pismo izrazio saučešće Hrvatskom i Švedskom nogometnom savezu u ime Fife.

"S velikom žalošću pišem vam danas nakon što sam doznao za iznenadnu smrt hrvatskog golmana AIK-a Ivana Turine u 33. godini - bio je mlad čovjek koji je imao cijeli život pred sobom. 

U ime Fife i međunarodne nogometne obitelji želim izraziti iskrenu sućut švedskoj i hrvatskoj nogometnoj zajednici, ali najvažnije obitelji, prijateljima i svim bližnjima Ivanu Turini.

Želim da znaju da cijeli nogometni svijet stoji uz njih i želim im puno snage u ovo teško vrijeme. Nadamo se da naše riječi potpore mogu donijeti bar malo mira i spokoja u vremenu tuge."

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Cro1941Templar 03.05.2013.

    To ti je to nažalost..danas jesi, sutra nisi :( .... Neka Fifa i Uefa uvedu malo neke zakone u vezi treniranja i utakmica...treba se uvest 5 zamjena umjesto 3... pa to su napori samo takvi za tijelo....kod Turine nije slučaj, ali ostali srčani udari i ne znam što ne je sve uzrok pretreniranost....... ugl lijepa gesta Seppa

Komentiraj...
Vidi sve komentare