To je to što me zanima!

Seppi izbacio Rogera Federera već u 3. kolu Australian Opena

Ovo mi je jedna od najvećih pobjeda. Protiv Rogera je uvijek teško. Rijetko dobijem priliku igrati na glavnom terenu pa sam danas odlučio jednostavno uživati u meču
Vidi originalni članak

Po mnogima najveći tenisač svih vremena. Roger Federer , ispao je u trećem kolu Australian Opena . Švicarac je završio nastup na prvom Grand Slamu sezone nakon poraza od Talijana Andreasa Seppija 1-3 u setovima ( 4-6, 6-7, 6-4, 6-7 ).

Bio je to Federerov nastup na kakve nas je nažalost već navikao u posljednjih par godina, dok je s druge strane Seppiju sve polazilo za rukom . Odlično je servirao i lakoćom prolazio pokraj Federera na mreži.

Federeru nije pomoglo ni 15 aseva

Talijan je prvi set uzeo nakon breaka u devetom gemu i spašavanja tri break lopte na svom servisu. Drugi set bio je puno izjednačeniji, a nakon što su obojica gubila svoje servise na kraju je slavio Seppi 7-5 u tie-breaku nakon što je Federer imao vodstvo 5-3.

Četverostruki pobjednik Australian Opena pravo je izdanje pokazao tek u trećem setu kojeg je poprilično lagano uzeo nakon što je napravio break u trećem gemu, no onda je Talijan ponovno pokazao odlično izdanje u tie-breaku 4. seta za veliku pobjedu nad velikanom ovog sporta i prvu svoju pobjedu nad Federerom u jedanaest međusobnih okršaja .

'Odlučio sam uživati'

- Ovo mi je definitivno jedna od najvećih pobjeda u karijeri . Protiv Rogera je uvijek teško . Rijetko dobijem priliku igrati na glavnom terenu pred ovim navijačima pa sam danas odlučio jednostavno uživati - rekao je 30-godišnji Seppi kojeg u sljedećem kolu najvjerojatnije čeka domaći predstavnik, 19-godišnji Nick Kyrgios .

- Osvajao sam zapravo sve pogrešne bodove . Tie-break drugog seta je bio jako važan, ali nisam uspio . Pokušao sam se vratiti, ali danas jednostavno nije bio moj dan - rekao je Federer koji je posljednji put ispao ovako rano još 2001. kada ga je porazio Francuz Arnaud Clement .

Idi na 24sata

Komentari 61

  • lovac_u_mutnom 23.01.2015.

    Ehhhhh.....nekako mi je bas drago sto je izgubio...ne znam zasto....

  • ForzaRoger 23.01.2015.

    Seppi ispada već u idućem kolu,pobjedio je Federera samo jer mu kralj to dopustio svojim ogromnim greškama!!!

  • Nexe 23.01.2015.

    Previše seksa i lagodnog života.

Komentiraj...
Vidi sve komentare