To je to što me zanima!

Serena isprovocirala Srpkinju: Nisam spremna, moraš čekati

Ključni trenutak u finalu Charlestona koji su igrale Williams i Janković zbio se u 2. setu. Serena je isprovocirala srpsku igračicu jer nije bila spremna prihvatiti servis...
Vidi originalni članak

Najbolja svjetska tenisačica Serena Williams u finalu Charlestona pobijedila je srpsku tenisačicu Jelenu Janković 3-6, 6-0, 6-2. Početkom drugog seta Serena je isprovocirala Jelenu.

Janković je dobila prvu dionicu 6-3 te je u prvom gemu drugog seta, kada je servirala, imala 40-15. Premda je imala sasvim normalnu pauzu između dva poena, kod spomenutih 40-15 se Serena odjednom uspravila u trenutku kada je Janković servirala pokazujući da nije spremna primiti servis.

- Moraš pričekati da budem spremna - uzviknula je Serena suparnici s druge strane mreže.

Janković je napravila nekoliko koraka prema sucu, te rekla:

- Uopće ne serviram prebrzo. Pa, koliko trebam čekati? Uostalom, stala si u stav primanja servisa - rekla je Janković i svojim tijelom pokazala da je Amerikanka bila spremna za primanje servisa.

Kako god, nakon toga je uslijedio totalni pad srpske igračice. Izgubila je i taj gem, makar je imala 40-15, kao što je izgubila do kraja ukupno 12 od 14 odigranih gemova. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • WOMANIZER 08.04.2013.

    hahahahaha pazi ti ove serene! hahaha........najjača je!!!

  • user_193663 08.04.2013.

    pa nez šta bi rekla možda je brzo servirala, a ova nije bila spremna... ali što je se onda serena 'pripremila' odnosno spustila kao da je spremna.... :P

  • chelseaMG 08.04.2013.

    nema do serene. najbolja igračica u povijesti po meni. mogla bi protiv polovice muškaraca igrati. fenomenalna je.

Komentiraj...
Vidi sve komentare