Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
13 komentara

Serena isprovocirala Srpkinju: Nisam spremna, moraš čekati

Ključni trenutak u finalu Charlestona koji su igrale Williams i Janković zbio se u 2. setu. Serena je isprovocirala srpsku igračicu jer nije bila spremna prihvatiti servis...

REUTERS/PIXSELL
Foto: REUTERS/PIXSELL
13 komentara

Najbolja svjetska tenisačica Serena Williams u finalu Charlestona pobijedila je srpsku tenisačicu Jelenu Janković 3-6, 6-0, 6-2. Početkom drugog seta Serena je isprovocirala Jelenu.

Janković je dobila prvu dionicu 6-3 te je u prvom gemu drugog seta, kada je servirala, imala 40-15. Premda je imala sasvim normalnu pauzu između dva poena, kod spomenutih 40-15 se Serena odjednom uspravila u trenutku kada je Janković servirala pokazujući da nije spremna primiti servis.

- Moraš pričekati da budem spremna - uzviknula je Serena suparnici s druge strane mreže.

Janković je napravila nekoliko koraka prema sucu, te rekla:

- Uopće ne serviram prebrzo. Pa, koliko trebam čekati? Uostalom, stala si u stav primanja servisa - rekla je Janković i svojim tijelom pokazala da je Amerikanka bila spremna za primanje servisa.

Kako god, nakon toga je uslijedio totalni pad srpske igračice. Izgubila je i taj gem, makar je imala 40-15, kao što je izgubila do kraja ukupno 12 od 14 odigranih gemova. 

Naši partneri pišu
Message