To je to što me zanima!

Serena spustila Đokoviću i Nadalu: Muškarci su mlakonje

Mi smo mnogo snažnije od muškaraca. Zato mi rađamo djecu, jer muškarci to nikada ne bi mogli podnijeti, osudila je Serena kukanje tenisača zbog plave zemlje
Vidi originalni članak

Američka tenisačica i bivši svjetski broj jedan, Serena Williams, nazvala je svoje muške kolege tenisače mekušcima nakon niza pritužbi na klizavu plavu zemljanu podlogu u Madridu prošloga tjedna.

Mlađa sestra Serena, poznata po tome da i nije najveći ljubitelj zemljane podloge, osvojila je madridski turnir prošloga tjedna na doista impresivan način. U finalu je sa 6-1 i 6-3 bila bolja od prve igračice svijeta – Bjeloruskinje Viktorije Azarenke.

Serena, za razliku od tenisača, nije imala prigovora na premijerno izdanje turnira na plavoj zemlji, te je nakon osvojenog naslova jasno dala do znanja što misli o Novaku Đokoviću, Rafaelu Nadalu i svim drugima koji su "kukali" zbog malo više klizanja.

- Muškarci su mlakonje. Mi smo mnogo snažnije od muškaraca. Zato mi rađamo djecu, jer muškarci to nikada ne bi mogli podnijeti – rekla je Serena.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • bizzy_dany 21.05.2012.

    a predala mec u Rimu... sta reci!

  • aco_s 17.05.2012.

    ima li sta novije od ove vijesti ??? jbt vec 3 dana ovo stoji na naslovici

  • JoelDrake 17.05.2012.

    po meni nisu trebali dirati boju podloge jer ajmo sad stavit u rimu crnu zemlju s bijelim lopticama lol da gledatelji bolje vide, znamo da je prava zemlja crvena i to je to, sad će Nadal objasniti neke stvari na crvenoj zemlji

Komentiraj...
Vidi sve komentare