To je to što me zanima!

Serena Williams: Ne znam kad ću se vratiti, želim se oporaviti

Znam da ću biti dobro i molim se da to bude što prije. Ne znam kad ću se vratiti tenisu, ne mogu ništa obećati, poručila je američka tenisačica nakon operacije
Vidi originalni članak

Nekadašnjoj prvoj tenisačici svijeta Sereni Williams hitno je operiran ugrušak iz pluća zbog straha od komplikacija koje uzrokuje plućna embolija. Nakon zahvata Serena se javila obožavateljima putem Twittera i priznala da je proživjela pravu dramu, ali da je sve proteklo u redu. 

- Hvala vam svima na vašoj potpori, željama i molitvama. Ovo je bilo stvarno strašno i teško za proživjeti. Sada sam kod kuće i s liječnicima radim sve da održim stanje pod kontrolom - poručila je Serena i dodala:

- Znam da ću biti dobro i molim se da to bude što prije. Ne znam kad ću se vratiti tenisu i ne mogu vam ništa obećati. Možda se opet vidimo na ljeto. Glavni cilj mi je da potpuno ozdravim.

Svoj povratak na terene, nakon bizarne ozljede stopala u jednom münchenskom restoranu, Serena Williams je najavila na Roland Garrosu ove godine, no sada se čini će teniska karijera nakratko ostati po strani.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare