To je to što me zanima!

Sergije Krešić namučio i Real na Santiago Bernabeu

Numancia, koju vodi hrvatski trener, izgubila je 4-3 u utakmici u kojoj je dvaput vodila. Gol Gutija za 1-1 je Realov 5000. u povijesti Primere
Vidi originalni članak

Raspored na startu prvenstva nije mazio Krešićevu Numanciju. Prvo Barcelona doma, pa Real Madrid u gostima. Prvi dio 'nemoguće misije' Sergije Krešić i njegovi igrači učinili su 'mogućom misijom', no u drugom slučaju ipak nije išlo. Iako su opasno prijetili, vodili 1-0 i 2-1, Schusterov Real ipak je prejak.
Nakon samo sedam minuta nakon kornera je glavom mrežu Ikera Casillasa zatresao Moreno. Na početak je rezultat vratio Guti, koji je tim golom ušao u povijest - zabio je 5000. gol Real Madrida u španjolskim prvenstvima. I nakon izjednačenja Numancia je nastavila igrati na isti način. Čvrsto i odgovorno, čekajući svoju šansu. A ona je stigla vrlo brzo, već u 22. minuti, nakon što je Salgado 'spustio' za Barkera, koji je pogodio lijevom nogom u rašlje, fantastično i neobranjivo.
Iako se činilo da je na pomolu iznenađenje, Realova mašinerija donijela je još tri gola do kraja poluvremena. Higuain na dodavanje Van der Vaarta, pa sam Nizozemac lijepo iz daljine, a za kraj je loptu u svoju mrežu ugurao Domingo. Svojim drugim golom Moreno je u 57. minuti smanjio na konačnih 4-3, zasluženu pobjedu Reala.
I dok je na Santiago Bernabeuu palo sedam golova, u pet preostalih utakmica nedjeljnog programa Primere palo ih je - pet! Getafe i Betis odigrali su bez golova, kao i Malaga i Athletic Bilbao. Cazorla je donio minimalnu pobjedu Villarealu protiv Deportiva, a Garcia Espanyolu kod Recreativa. Mallorca i Osasuna su podijelili bodove.

PRIMERA, 2. KOLO
GETAFE - BETIS 0-0
MALAGA - ATHLETIC BILBAO 0-0
MALLORCA - OSASUNA 1-1 (Aduriz 15 / Portillo 85)
RECREATIVO - ESPANYOL 0-1 (Garcia 85)
VILLARREAL - DEPORTIVO 1-0 (Cazorla 27)
REAL MADRID - NUMANCIA 4-3 (Guti 19, Higuain 26, Van der Vaart 33, Domingo 40 - ag / Moreno 7, 57, Barkero 22)

Idi na 24sata

Komentari 3

  • CHELSEA_4ever 15.09.2008.

    pa,nije on namucio real,njegovi igraci su!!

  • slavonac 91 15.09.2008.

    di je taj peti gol u pet utakmica!????

  • baterija 14.09.2008.

    ALA Real najbolji klub i najdrazi iako pocetak i nije bajan al dovoljan za 3 boda....grande real...

Komentiraj...
Vidi sve komentare