To je to što me zanima!

Sergije Krešić: Nisam htio među Šurjakove komuniste

Bivši trener Hajduka Sergije Krešić opet je poslao pismo u kojem je je nastavio polemiku sa stručnim savjetnikom 'bijelih' Ivicom Šurjakom
Vidi originalni članak

Bivši trener Hajduka Sergije Krešić nastavlja polemiku započetu sa Ivicom Šurjakom. Ovaj put je poslao pismo Slobodnoj Dalmaciji u kojem piše da Šurjak, u nemogućnosti da ga nogometno diskreditira, lažima pokušava provocirati čitatelje na nacionalnoj osnovi.
- Niski uda krci i jeftini efekt. Međutim, dobro me je podsjetio da razjasnim nešto što se već 10-ak godina provlači u kuloarima - da sam Srbin, a lansirano je iz Šurjakove radionice. Da li zbog toga što ja nisam htio ući u njegov Savez komunista (kao ni sada u niti jednu drugu partiju) u kojem je on bio sekretar. Uvijek uz vlast, stoji u pismu objavljenom u Slobodnoj Dalmaciji.
Krešić dodaje da gdje je Šurjak bio 1991., 1992 i 1993. dok je on u Španjolskoj sa zemljacima skupljao i slao pomoć u Hrvatsku te organizirao smještaj izbjeglih majki i djece na Marbelli.
- Rođen sam u Splitu od oca Hrvata i majke Hrvatice. Generacije splitskih klasičara sjećaju se svog profesora hrvatskoga jezika, mog pokojnog oca, piše bivši trener 'bijelih'.
Dodao je još da ga je Šurjak molio da dođe pomoći Hajduku, a onda ga nakon nekoliko treninga i prve utakmice počeo minirati. Potpisao je ugovor na tri godine, a oni su htjeli na pet.
- Sumu koju sam primao u Hajduku nije ni približnaoliko sam zarađivao u Španjolskoj. Od Hajduka sam naplatio samo odrađena dva mjeseca. Međutim, najveći problem Hajduka ove godine je bila nestručno složena momčad - zaključio je Krešić.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • zelenožuti 21.05.2008.

    bravo krešiću

  • 11 BILI 21.05.2008.

    Kresicu svaka ti cast ovo za surjaka si dobro reka,on je maramica sa dva lica.vise je plaka za titom kad je umra nego za svojim cacom a mislim tako i 1991 za srboslavijom.....surjak kad ces odgovarat za ono sto si napravija sa svojim gliserom,makni se iz hajduka HAJDUK je svetinja a ti komunist bija i umrices takav!

Komentiraj...
Vidi sve komentare