To je to što me zanima!

Sertic: Bila bi velika čast da me Štimac pozove, učim hrvatski

Počeo sam učiti hrvatski jezik kako bih se što bolje uklopio, rekao je Gregory Sertic kojeg bi izbornik Igor Štimac mogao pozvati za utakmice sa Škotskom i Portugalom
Vidi originalni članak

Još se 2009. godine pojavila opcija da bih mogao zaigrati za Hrvatsku, no tada je ipak bilo prerano za odluku. Nisam bio spreman. Sada je situacija ipak puno drukčija, želim igrati za Hrvatsku, rekao je za Eurosport Gregory Sertic.

Veznjaka Bordeauxa Igor Štimac mogao bi pozvati već za utakmicu sa Škotskom početkom lipnja, a Sertic je priznao kako se već priprema za susret s budućim suigračima.

- Bila bi mi velika čast da me izbornik Štimac pozove u reprezentaciju. Počeo sam učiti hrvatski jezik kako bih se što bolje uklopio - dodao je Gregory čiji je djed Hrvat, a putovnicu je dobio tek nedavno.

Idi na 24sata

Komentari 89

  • krabat 21.04.2013.

    Ne vidim problem zasto ovaj mladic ne bi zaigrao za Hrvatsku reprezentaciju,osobito ako je kvalitetan veznjak.Tu nam je potrebna kvaliteta.On igra u jakoj ligi i renomiranom klubu i nije mu potrebna reklama za daljnju karijeru.Imao je mogucnost izbora odabrao je Hrvatsku i ne razumijem zbog cega tolika zloca i sarkazam. Po meni dobrodosao je svatko tko zeli i moze unaprijediti Hrvatski nogomet i na prsa s ponosom staviti Hrvatski grb,osobito ako je nasih korijena.

  • JacquesDerom 20.04.2013.

    Treba ga prihvatiti , nas je. Normalno je da bi za njega bilo jednostavnije da igra za Francusku. Grégory , tu es le bienvenu !!

  • MarkoTunjic 20.04.2013.

    Ja mislim da ga nebi trebali zvati. kada smo ga trebali nije htjeo. sada kad mu je doslo iz guzice u glavu i kad je svatio da od francuske nece nista bit, sad se osjeca odjednom hrvatom i bila bi mu cast.

Komentiraj...
Vidi sve komentare