To je to što me zanima!

Sevilla je smijenila trenera: Na klupu ide sp. direktor Caparros

Ispadanje od češke Slavije u Europskoj ligi bio je kiks koji se ne može tolerirati i Pablo Machin je dobio otkaz. Privremeno i logično rješenje po treći put bit će najodgovornija osoba: sportski direktor Joaquin Caparros
Vidi originalni članak

Sevilla je od 2006. osvojila pet Europskih liga pa je ispadanje od praške Slavije preteško palo Upravi sa 'Sanchez Pizjuana' i trener Pablo Machin dobio je otkaz.

Predsjednik Jose Castro Carmona i ostali čelnici nisu odmah posegnuli za trajnim rješenjem nego za opcijom koja bi češće trebala biti korištena: na klupu će privremeno sportski direktor, Joaquin Caparros.

Sportski su direktori odgovorni za dovođenje trenera i ako ne 'lete' zajedno sa šefom struke onda barem moraju podmetnuti leđa. Capparos je to treći put da 'gasi vatru' (na klupu je sjeo i nakon otkaza Vincenzu Montelli prije nešto manje od godinu dana).

Machin je šansu u Sevilli dobio nakon četiri godine u Gironi, a poslije ispadanja od Slavije bio je 'slomljen':

- Ovo strahovito boli. Razočaranje neopisivo. Ali u nedjelju nas čeka važna bitka kod Espanyola i moramo se oporaviti, prvenstveno emotivno. To je jedino o čemu sada mislim, kako da podignem moral mojoj momčadi.

Sada se više o tome ne mora brinuti. Sevilla je šesta u Primeri, ima samo dvije pobjede u zadnjih 11 utakmica, na deset gostovanja zaredom nisu pobijedili, a od tih deset pet je okončano porazom Seville.

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 16.03.2019.

    Doma su brutalna ekipa..skoro pa nepobjedivi..mogu svakog srusit...u gostima su Istra...

  • Pametnjakovic14 16.03.2019.

    Monchia trebaju vratiti

  • legenda zede 15.03.2019.

    Najcudiji klub na svitu, jedan dan moze dobiti reala,barcu drugi dan moze izgubiti od zadra

Komentiraj...
Vidi sve komentare