To je to što me zanima!

Sexy doktorica Nasrija uvalila u frku: Nakon seksa, doping?!

Samir Nasri mogao bi se suočiti s optužbama za doping u Španjolskoj nakon što je otkriveno da je primao terapiju koja nije dopuštena po tamošnjim anti-dopinškim zakonima
Vidi originalni članak

Nakon što je nizom objava na njegovu Twitter profilu osramoćen u cijelom svijetu te ga je ostavila prekrasna djevojka Anara Atanes zbog sex afere s podjednako privlačnom doktoricom, Samir Nasri sada će se izgleda morati suočiti s puno ozbiljnijim optužbama. 

Španjolski mediji javljaju kako je na liječenju u klinici Drip Doctors primao injekcije koje prema španjolskim anti-dopinškim zakonima nisu dozvoljene za sportaša tijekom i izvan natjecateljske sezone te bi se Samir Nasri uskoro mogao naći i pod istragom - zbog dopinga.

U samo par sati Nasriju se srušio cijeli svijet. Ostavila ga je Anara, hakiran mu je profil na društvenoj mreži, otkrivena je njegova afera sa sexy doktoricom Jamilom Sozahdah, a sada bi mogao biti i kažnjen zbog dopinga. 

Članovi anti-dopinške agencije otkrili su, ili bolje reći objavama na Twitteru skrenuta im je pažnja, da je Nasri u svrhu liječenja primao terapiju intravenozno što je WADA strogo zabranila još 2005. Intravenozne infuzije i/ili injekcije veće od 50 ml u razdoblju od šest sati zabranjene su osim kada je pacijent/sportaš primljen u bolnicu zbog kirurškog zahvata ili kliničkih istraživanja.

A cijeli problem nastao je kada se klinika Drip Doctors pohvalila da su pružili potpuni tretman nogometašu Manchester Cityja na posudbi u Sevilli. Na njihovu objavu nakon toga se nadovezao 'Samir Nasri' sa svog profila objavivši kako mu je Jamila Sozahdah, inače jedna od osnivačica klinike, doista pružila puni tretman te nastavila ga seksualno zadovoljavati u hotelu noć poslije. Kasnije je Francuz rekao da mu je profil hakiran te da nije on pisao sve te objave.

I klinika, stacionirana u LA-u, kasnije je odbacila sve optužbe. No šteta je napravljena, Samir je ostao bez cure, bivše anđelice Victoria's Secreta, a morat će se očito opravdavati i pred WADA-om. Sexy doktorica očito je stvorila jako puno problema francuskom nogometašu.

 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • obama terorist 31.12.2016.

    Ma bas ga briga,ode jedna dodju 3...nije njemu do koza sigurno!

  • joca jakarta 29.12.2016.

    bolja je nova,ona stara nije ništa posebno premršava

  • jdn 29.12.2016.

    i nije bas neka

Komentiraj...
Vidi sve komentare