To je to što me zanima!

Sezona je gotova za Neymara!

Neymarova operacija obaviti će se u nadolazećim danima u Dohi, a očekuje se odmor od tri do četiri mjeseca prije njegovog povratka treninzima, objavio je PSG uoči uzvrata Lige prvaka protiv Bayerna
Vidi originalni članak

Sezona je završena za najveću brazilsku zvijezdu, Neymara (31). Nogometaš PSG-a ozlijedio je gležanj 20. veljače i bio je otpisan za uzvrat osmine finala Lige prvaka protiv Bayerna, ali se njegov povratak očekivao u narednim tjednima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Međutim, nakon dodatnih pretraga PSG i Neymar zaključili su da je najbolje da ode na operaciju, a oporavak će trajati tri do četiri mjeseca, što znači da je ova sezona za Neymara završena.

STRADAO GLEŽANJ Neymar svake godine za sekin rođendan izmišlja nešto da ode. PSG sad objavio što je s njim BRAZILAC NE ŠTEDI Neymarove lude zabave: 'Žene vrište, tresu mi se prozori. Čak je u kuću doveo i orkestar...'

- U nekoliko se navrata u posljednim godinama pokazalo da je Neymarov desni gležanj nestabilan. Nakon posljednjeg uganuća 20. veljače, medicinsko osoblje PSG-a preporučilo je operaciju kako bi popravili ligamente i spriječili veći rizik od ponavljanja ozljede. Svi su upitani stručnjaci to potvrdili. Operacija će se obaviti u nadolazećim danima u Dohi, a očekuje se odmor od tri do četiri mjeseca prije njegovog povratka treninzima - poručili su iz kluba.

Imao odličnu sezonu

Iza Neymara je vrlo dobra sezona. U 29 utakmica u svim natjecanjima za PSG zabio je 18 golova i imao 17 asistencija. S Brazilom nije uspio osvojiti Svjetsko prvenstvo, ali je jedini zabio gol u porazu od Hrvatske u četvrtfinalu.

Sad se mora fokusirati na operaciju i oporavak za sljedeću sezonu, dok će Lionel Messi, Kylian Mbappe i društvo igrati uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Bayerna u srijedu.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • NIKE 06.03.2023.

    Neymar se jako dobro ruga ovim šeicima, počinje mi se dopadati.

  • Pešekanov otac jovan 06.03.2023.

    Nejmar izdrži

  • čovik-s-juga 06.03.2023.

    Za Neymara loša vijest sli za PSG jako dobra vijest. Ovo ih vraca u igru pa i za LP.

Komentiraj...
Vidi sve komentare