To je to što me zanima!

Shaw ima dvostruki lom noge: Strašno! Plakao je na nosilima

Kad kažem da je to penal i crveni karton, reći ćete da sam loš gubitnik. Uklizavanje s dvije noge u šesnaestercu..., bijesan je bio trener Manchester Uniteda Van Gaal
Vidi originalni članak

Manchester United vraća se iz Eindhovena s porazom i teško ozlijeđenim lijevim bekom. Luke Shaw mogao bi propustiti i Euro 2016. godine, naravno, za njega je sezona gotova. Hector Moreno ušao mu je žestoko i slomio mu je nogu na dva mjesta. Odmah po povratku u Manchester Shaw će biti operiran.

- Strašno! Imao je masku za kisik i plakao je u svlačionici. Igrao je dosad odlično i onda mu se nešto ovako dogodi. Kad kažem da je to penal i crveni karton, reći ćete da sam loš gubitnik. Uklizavanje s dvije noge u šesnaestercu... Nadam se da će igrati ove sezone - rekao je trener Manchester Uniteda Louis van Gaal.

PSV je slavio 2-1. Depay je zabio za United protiv svog bivšeg kluba, no Nizozemci su okrenuli golovima Hectora Morena i Luciana Narsingha.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • SimeZadar 16.09.2015.

    i vi se regate bebeku

  • DuroBertic 16.09.2015.

    ovakve treba odstraniti iz nogometa kako je usao u shawa

  • bare000 16.09.2015.

    stajna noga je problem nije start toliko brutalan ovaj sto je uklizao klizi po podu i kopacke ne ke kace igraca na zalost stajnu nogu mu silom nosen igrac udara i lom je neizbjezan!!!!sjetite se martyns teylora mesara koji je dudi direktno startao kooackom u glezanj!!!ovaj tip je po meni na loptu isao al eto dogodi se ruzno izgleda

Komentiraj...
Vidi sve komentare