To je to što me zanima!

Shields stala uz Ivanu: Jasno mi je zašto je otkazala borbu...

Stojim uz Ivanu i trenera Alija. Također, razumijem zašto su otkazali meč, ono što se dogodilo je nedopustivo, stoji uz fotografiju na kojoj se svjetska prvakinja srdačno pozdravila s Ivanom...
Vidi originalni članak

Još uvijek pokušavam povezati sve što se dogodilo. Sam napad nisam vidjela, no iz snimaka do kojih sam došla lako je zaključiti da je loše. Ne podržavam to niti opravdavam postupak - napisala je na svom Instagram profilu Claressa Shields o napadu na Jamesa Ali Bashira, trenera hrvatske boksačice Ivane Habazin.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Stojim uz Ivanu i trenera Alija. Također, razumijem zašto su otkazali meč - stoji uz fotografiju na kojoj se svjetska prvakinja srdačno pozdravila s Ivanom. 

TRENERU SLOMILI ČELJUST WBC uz Ivanu: Strašan napad! Odgovorni, primijenite zakon...

- U posljednja 24 sata imala sam priliku shvatiti što se točno dogodilo. Srcem sam uz Ivaninog trenera Alija, trenera koji je svoje srce dao ovom sportu i velikom broju boraca kroz svoju dugu karijeru. Srcem sam i uz Ivanu čija se hrabrost, disciplina i srce može prepoznati kroz način na koji se pripremila za ovaj meč i zbog cijelog puta koji je prošla da bi se borila protiv mene u mom gradu  - rekla je dva dana nakon incidenta Claressa  čiji je brat napao trenera hrvatske boksačice, a potom zaključila:

- Ono što se dogodilo je nedopustivo. Nije se trebalo nikad dogoditi. Živimo u traumatičnom svijetu uz očajničku nadu da će doći nešto bolje. Patimo, padamo i ponovno se ustajemo. Možemo odgovarati za svoje postupke te moliti druge i Boga da nam oproste - stoji na Clarissinom Instagramu.

Prvotna izjava u nesretnoj noći bila je potpuno drugačija, hladna, bez imalo ljudskosti:

- Pa ništa se nije dogodilo Ivani nego, nažalost, njezinu treneru. A on je pokazao ogroman manjak poštovanja. Iako ne opravdavam to što mu se dogodilo. Ja nisam nikome rekla da mu naudi, to nema veze sa mnom i počinitelj nije nitko iz mojega tima - zaključila je tada, nadamo se, samo u pomanjkanju informacija i velikom željom za borbom.

Podsjetimo, policija u Flintu u Michiganu reagirala je i privela Artisa Macka, brata Claresse Shields, navode američki mediji. Načelnik policije u Flintu Timothy Johnson potvrdio je da Mack u zatvoru čeka suđenje
 

 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Brozo 07.10.2019.

    Neka joj oduzmu pojaseve pa ces vidit o kakvim se ljudima radi

  • LeandroZG 07.10.2019.

    Nije ona promjenila mišljenje, nego su joj ga odvjetnici i savjetnici promjenili

  • Ivy-69 07.10.2019.

    Da,sad kad joj prijeti istraga i oduzimanje svih titula okrenula je ploču.

Komentiraj...
Vidi sve komentare