To je to što me zanima!

Shiffrin je nedavno tješila razbijenog dečka u bolnici, sad i ona stradala: 'Sve je OK, cure'

Kilde je prije manje od dva tjedna napisao: "Ovdje sam (i o meni se brine jedna i jedina Mikaela Shiffrin)... zakrpan. Puno hvala na svim porukama. Zahvalan sam na svim riječima ljubavi i podrške". Sad će on tješiti voljenu
Vidi originalni članak

Skijanje je ekstreman i jako opasan sport. Koliko god skijaši pazili, teške padove je, nažalost, nekada teško spriječiti. Ova skijaška sezona ostat će u pamćenju kao jedna od najkobnijih. Jedni od najboljih skijaša na svijetu Aleksander Kilde, Marco Schwarz i Alexis Pintaurault doživjeli su teške padove tijekom utrke i otpali do kraja sezone, kao i Petra Vlhova, jedna od najboljih skijašica na svijetu. Surovost ovog sporta je na svojoj koži osjetila i Mikaela Shiffrin, jedna od najvećih u povijesti.

POGLEDAJTE VIDEO: Intervju sa Zrinkom Ljutić

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Čudesna Amerikanka nije imala sreće na spustaškoj utrci u Cortini d'Ampezzo. U jednom zavoju je izgubila ravnotežu pri velikoj brzini, otklizala i zabila se u zaštitnu ogradu. Izgledalo je stravično, nepomično je ležala na podu nekoliko trenutaka, ali ubrzo se ustala i otišla sa staze. Kako bi se spriječile bilo kakve komplikacije, helikopter je došao po nju i odvezao ju u bolnicu na daljnje pretrage. 

POGLEDAJTE VIDEO

A prve novosti su da je Amerikanka dobro i da se nije teže ozlijedila.

"Mikaela se javila djevojkama u grupi na WhatsAppu i napisala: "Sve je u redu cure, staza je novac. Možete vi to".

To vrlo vjerojatno znači kako će se uskoro vratiti na stazu. Shiffrin je i nedavno bila u bolnici, ali samo kako bi utješila svog dečka Aleksandera Amondta Kildea. 

Norvežanin je prije 12 dana tijekom spusta u Wengenu pao pred samim ciljem. Kotrljao se stazom pa udario u zaštitnu ogradu. Dijagnosticirali su mu tešku ozljedu ramena i lista, a ozljede je vidao u zagrljaju svoje voljene Mikaele.

- Ovdje sam (i o meni se brine jedna i jedina Mikaela Shiffrin)... zakrpan. Puno hvala na svim porukama. Zahvalan sam na svim riječima ljubavi i podrške. Ovaj sport zna biti brutalan, ali ja ga i dalje volim - napisao je Kilde.

Pred njim je dugačak i težak oporavak kako bi se vratio na vrhunsku razinu, ali sigurno će sve biti lakše uz poljupce i zagrljaje njegove voljene koja je i sama teško pala. Sada će on nju morati utješiti, a uostalom, uz ljubav i podršku je sve lakše.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • LILIKA O LILI 26.01.2024.

    J...ti ovaj sport

  • zemljak122 26.01.2024.

    Staze su teske,a podloge sve gore...To je zivi led

  • Danijel Toma BBB Grana 26.01.2024.

    Nasa dinamovka

Komentiraj...
Vidi sve komentare