Obavijesti

Sport

Komentari 7

Shiffrin je nedavno tješila razbijenog dečka u bolnici, sad i ona stradala: 'Sve je OK, cure'

Shiffrin je nedavno tješila razbijenog dečka u bolnici, sad i ona stradala: 'Sve je OK, cure'

Kilde je prije manje od dva tjedna napisao: "Ovdje sam (i o meni se brine jedna i jedina Mikaela Shiffrin)... zakrpan. Puno hvala na svim porukama. Zahvalan sam na svim riječima ljubavi i podrške". Sad će on tješiti voljenu

VIDEO

Skijanje je ekstreman i jako opasan sport. Koliko god skijaši pazili, teške padove je, nažalost, nekada teško spriječiti. Ova skijaška sezona ostat će u pamćenju kao jedna od najkobnijih. Jedni od najboljih skijaša na svijetu Aleksander Kilde, Marco Schwarz i Alexis Pintaurault doživjeli su teške padove tijekom utrke i otpali do kraja sezone, kao i Petra Vlhova, jedna od najboljih skijašica na svijetu. Surovost ovog sporta je na svojoj koži osjetila i Mikaela Shiffrin, jedna od najvećih u povijesti.

POGLEDAJTE VIDEO: Intervju sa Zrinkom Ljutić

Pokretanje videa...

Zrinkica 00:50

Čudesna Amerikanka nije imala sreće na spustaškoj utrci u Cortini d'Ampezzo. U jednom zavoju je izgubila ravnotežu pri velikoj brzini, otklizala i zabila se u zaštitnu ogradu. Izgledalo je stravično, nepomično je ležala na podu nekoliko trenutaka, ali ubrzo se ustala i otišla sa staze. Kako bi se spriječile bilo kakve komplikacije, helikopter je došao po nju i odvezao ju u bolnicu na daljnje pretrage. 

POGLEDAJTE VIDEO

A prve novosti su da je Amerikanka dobro i da se nije teže ozlijedila.

"Mikaela se javila djevojkama u grupi na WhatsAppu i napisala: "Sve je u redu cure, staza je novac. Možete vi to".

To vrlo vjerojatno znači kako će se uskoro vratiti na stazu. Shiffrin je i nedavno bila u bolnici, ali samo kako bi utješila svog dečka Aleksandera Amondta Kildea. 

Norvežanin je prije 12 dana tijekom spusta u Wengenu pao pred samim ciljem. Kotrljao se stazom pa udario u zaštitnu ogradu. Dijagnosticirali su mu tešku ozljedu ramena i lista, a ozljede je vidao u zagrljaju svoje voljene Mikaele.

- Ovdje sam (i o meni se brine jedna i jedina Mikaela Shiffrin)... zakrpan. Puno hvala na svim porukama. Zahvalan sam na svim riječima ljubavi i podrške. Ovaj sport zna biti brutalan, ali ja ga i dalje volim - napisao je Kilde.

Pred njim je dugačak i težak oporavak kako bi se vratio na vrhunsku razinu, ali sigurno će sve biti lakše uz poljupce i zagrljaje njegove voljene koja je i sama teško pala. Sada će on nju morati utješiti, a uostalom, uz ljubav i podršku je sve lakše.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše