To je to što me zanima!

Shinji Kagawa (23) potpisao je s Unitedom na četiri godine...

Japanski ofenzivni veznjak dortmundske Borussije, Shinji Kagawa (23), u petak je prošao liječnički u Manchesteru i dobio radnu dozvolu. Potpisao je na četiri godine
Vidi originalni članak

Shinji Kagawa formalizirao je svoj potpis četverogodišnjeg ugovora za Manchester United, koji je dortmundskoj Borussiji za njegove usluge pristao uplatiti 15 milijuna eura.

- Shinji je igrač sjajne brzine, vizije i dobrog nosa za pogotke. Osobito me raduje da se opredijelio doći u United. Vjerujem da će se vrlo brzo uklopiti u momčad u upoznati s našim stilom igre. Radujem se što ću raditi s njim – rekao je menadžer kluba s Old Trafforda Sir Alex Ferguson.

U 49 bundesligaških nastupa Kagawa je zabio 21 gol. U Dortmund je stigao 2010. godine iz japanske Cerezo Osake za 350.000 eura. Ugovor mu je istjecao u ljetu iduće godine. Nije želio produljiti suradnju.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Legenda17 23.06.2012.

    Luka dođi u ManU di će Ferguson od tebe napraviti igračinu i iskoristiti cijeli tvoj potencijal, a ne u City, Chelsea ili Real di će te oni bogatuni iscijediti ko limun i šutnuti kad se pojavi neko novo "otkriće".

  • Rakionen 23.06.2012.

    a za babinu gredu je potposao jozo anđin

  • koprc 23.06.2012.

    konačno. idemo po nove trofeje

Komentiraj...
Vidi sve komentare