To je to što me zanima!

Show u Japanu! Mayweather je rasplakao i razbio Nasukawu...

Američki boksač Floyd Mayweather vratio se iz mirovine kako bi nastupio u Japanu na Rizinovom turniru. Protivnik je bio talentirani domaći borac Tenshin Nasukawa (20) kojega je Mayweather deklasirao
Vidi originalni članak

Saga je gotova!

Rizinov novogodišnji turnir u japanskoj Saitama Areni okončan je borbom Floyda Mayweathera i Tenshina Nasukawe. Floyd je razbio Japanca već u prvoj rundi kanonadom udaraca, a kut japanskog borca bio je primoran baciti bijeli ručnik i predati borbu.

Ipak, Mayweather je pokazao veliko nepoštovanje prema mladom japanskom borcu (20). Kasnio je na borbu čak dva sata, iako je prije njihovog okršaja bilo dvadesetak predborbi.

Nakon borbe Tenshin Nasukawa počeo je neutješno plakati. Vjerovao je u pobjedu nad slavnim Mayweatherom te ga je ovakav poraz shrvao. Mayweather mu je pružio nekoliko riječi utjehe, uzeo je milijune dolara i brže-bolje otišao.

Borba je izazvala puno pompe zbog posebnih pravila. Predviđene su tri runde po tri minute po boksačkim pravilima (Nasukawa je kikboksač) bez sudaca i bez zbrajanja bodova. Navijači su takvu borbu okarakterizirali kao najobičniji sparing. Ipak, biznis je biznis...

Idi na 24sata

Komentari 27

  • bonecrusher 02.01.2019.

    Floyd je nebitan a japanac nevažan.

  • 01.01.2019.

    Ovo show??jba vas show taki

  • gnojna družina 31.12.2018.

    Boze ovih komentara... kladim se od pola komentara jedan nije vidio mec boxa u zivotu... mozes ti hejtat floyda zbog love zbog jezika itd ali cinjenica je da je lik umirovljena neporazena svjetska klasa pa i sa 41god. Nasukawa em je glavu manji em mu je reach ruku puno manji i tu je vec popusio a da ne spominjem da je borba po box pravilima a Nasukawa je kickboksac sto je ogromna razlika i sad kak neko moze ocekivat da ce 20godisnji klinjo dobit prekaljenog veterana u njegovom dvoristu? Svatko ko imalo prati box vjesti i forume zna da je prognoza bila T.K.O u 1 rundi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare