To je to što me zanima!

Šibenčani vraćaju Šarića kući? Jolly: Željeli smo ga uzeti i lani

Uzeli bismo ga iz poslovnih razloga. Do kraja mjeseca igrao bi za nas, onda bi išao na posudbu u Split ili Široki, a u Ligi za prvaka opet bi igrao za nas, kaže Stojanović
Vidi originalni članak

Ideja je moja, odnosno klupska. Željeli smo Šarića i lani dovesti na posudbu. Nakon svih prepucavanja htjeli smo vidjeti možemo li ga sada dovesti, rekao je Josip Stojanović Jolly, čelnik šibenskoga košarkaškog prvoligaša.

Priča o Bilbau očito je propala, Dario Šarić ne igra i njegov talent stagnira. Spasiti bi ga mogao šibenski prvoligaš Jolly JBS.

- Čuo sam se s Darijevim ocem, uputio me na menadžera Jablana, a on na odvjetnika Drakulića. Uskoro bi se sve trebalo znati - kaže šibenski poduzetnik, koji bi senzacionalno mogao vratiti Šarića u rodni grad.

Da stvar bude još nevjerojatnija, prema Jollyjevoj ideji, Šarić bi samo do kraja mjeseca igrao za Šibenik, a onda bi otišao na posudbu u Split ili Široki jer je Darijeva želja igrati u ABA ligi. Kad ona završi, vratio bi se u Jolly i igrao bi u Ligi za prvaka.

- Ionako mu je svejedno za koga će igrati u tom natjecanju - dodaje Jolly.

Njegov je motiv strogo poslovni. Stojanović očekuje da bi idućeg ljeta na Šariću mogao zaraditi osjetno više od 550.000 eura, na koliko je Fiba nakon arbitraže postavila odštetu Zagrebu.

- Pa ne idem ja tamo gdje ne mislim da mogu zaraditi - nasmijao se Jolly.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • rajonrondo 07.11.2012.

    zasto nikola vujcic ne ulozi svoje novce i ne otkupi ugovor darija sarica ????

  • braanee 07.11.2012.

    jel ovo hrvatska prica, sramota sto se radi "djetetu"

  • vedran6 07.11.2012.

    Dečko odlično igra, vrijeme je da se ova priča završi a on počne igrati i razvijati svoj talent! Samo naprijed i puno sreće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare