To je to što me zanima!

Rušio je Hajduk i Dinamo, a Šibenik ga smijenio SMS-om!

Smatram da sam dosta toga napravio za Šibenik. Vratili smo se u prvu ligu, dobro stojimo na tablici unatoč krizi u koju smo upali. Dobili smo Hajduk i Dinamo u gostima, po prvi put u povijesti, kazao je Rendulić
Vidi originalni članak

Srušio je Hajduk na Poljudu, Dinamo na Maksimiru, pobijedio i Rijeku te je njegova momčad bila hit prvenstva, no u posljednjih sedam utakmica izgubio je čak pet puta te dvaput remizirao, a za čelnike Šibenika je to bilo previše.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Unatoč odličnim igrama ove sezone i senzacionalnim pobjedama, Šibenik je smijenio Krunoslava Rendulića (47).

- Otkaz su mi uručili SMS porukom prije treninga. To je nogomet i legitimno pravo vlasnika kluba. Međutim, smatram da sam dosta toga napravio za Šibenik. Vratili smo se u prvu ligu, dobro stojimo na tablici unatoč krizi u koju smo upali. Dobili smo Hajduk i Dinamo u gostima, po prvi put u povijesti. Sad idem doma odmoriti i vidjeti kako i što dalje - kazao je Rendulić za Šibenik.in.

On je na Šubićevac došao 2019. godine i jedini cilj je bio povratak u Prvu HNL. Godinama Šibenčanima to nije uspijevalo, a Renduliću je pošlo za rukom odmah u prvoj sezoni. Iako se očekivalo kako će se Šibenik grčevito boriti za ostanak obzirom na minimalna ulaganja u pojačanja, Rendulić je napravio strašan posao. Momčad je sastavio od slobodnih igrača i onih koji su došli na posudbu te napravio hit prvenstva.

Šibenčani su pobijedili Hajduk na Poljudu te Dinamo na Maksimiru, bolji su bili i od Rijeke na Šubićevcu. Jedno vrijeme su na krilima Denija Jurića i Emira Sahitija bježali 11 bodova posljednjoj Istri, ali momčad je u veljači upala u krizu. Posljednju pobjedu Šibenik je ostvario 10. veljače kada je pala Istra, a poslije toga je ušao u crnu rupu s pet poraza i dva remija u posljednjih sedam kola. 

Iako Šibenčani drže šesto mjesto, donji dio ljestvice je jako zgusnut pa je posljednja Lokomotiva udaljena tek šest bodova i u pitanje je došao ostanak u Prvoj HNL pa su čelnici odlučili reagirati te su smijenili Rendulića kako bi trgnuli momčad.

Unatoč lošijim rezultatima u posljednje vrijeme, Šibenik je igrao dobro, napravio je maksimalni doseg s ovom momčadi i upravo zbog toga čudi ovaj potez kluba. 

Priopćenje kluba:

HNK Šibenik objavljuje da smo danas, u utorak, 23. ožujka, odlučili raskinuti suradnju sa dosadašnjim trenerom gospodinom Krunoslavom Rendulićem, koji je od 2019. godine bio trener našeg kluba.

Iskreno cijenimo njegovu profesionalnost i predanost prema svakom treningu, kao i vraćanje momčadi u prvu ligu i donošenje sjajnih pobjeda ove sezone. Želimo mu puno uspjeha u njegovoj trenerskoj karijeri kao i u privatnom životu.

Uskoro će biti objavljen i novi trener koji će preuzeti vođenje prve ekipe.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Miro Rogic 24.03.2021.

    O Boze koje budale.

  • malek29 23.03.2021.

    Kakav Carević cirkusant Jeste vi realni

  • elviscosteloo12 23.03.2021.

    Najlogicnije rjesenje za trenera sada se namece Mario Carevic!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare