Obavijesti

Sport

Komentari 33

Rušio je Hajduk i Dinamo, a Šibenik ga smijenio SMS-om!

Rušio je Hajduk i Dinamo, a Šibenik ga smijenio SMS-om!

Smatram da sam dosta toga napravio za Šibenik. Vratili smo se u prvu ligu, dobro stojimo na tablici unatoč krizi u koju smo upali. Dobili smo Hajduk i Dinamo u gostima, po prvi put u povijesti, kazao je Rendulić

VIDEO

Srušio je Hajduk na Poljudu, Dinamo na Maksimiru, pobijedio i Rijeku te je njegova momčad bila hit prvenstva, no u posljednjih sedam utakmica izgubio je čak pet puta te dvaput remizirao, a za čelnike Šibenika je to bilo previše.

Pokretanje videa...

Doček za nogometaše Šibenika 01:34

Unatoč odličnim igrama ove sezone i senzacionalnim pobjedama, Šibenik je smijenio Krunoslava Rendulića (47).

- Otkaz su mi uručili SMS porukom prije treninga. To je nogomet i legitimno pravo vlasnika kluba. Međutim, smatram da sam dosta toga napravio za Šibenik. Vratili smo se u prvu ligu, dobro stojimo na tablici unatoč krizi u koju smo upali. Dobili smo Hajduk i Dinamo u gostima, po prvi put u povijesti. Sad idem doma odmoriti i vidjeti kako i što dalje - kazao je Rendulić za Šibenik.in.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

On je na Šubićevac došao 2019. godine i jedini cilj je bio povratak u Prvu HNL. Godinama Šibenčanima to nije uspijevalo, a Renduliću je pošlo za rukom odmah u prvoj sezoni. Iako se očekivalo kako će se Šibenik grčevito boriti za ostanak obzirom na minimalna ulaganja u pojačanja, Rendulić je napravio strašan posao. Momčad je sastavio od slobodnih igrača i onih koji su došli na posudbu te napravio hit prvenstva.

Šibenčani su pobijedili Hajduk na Poljudu te Dinamo na Maksimiru, bolji su bili i od Rijeke na Šubićevcu. Jedno vrijeme su na krilima Denija Jurića i Emira Sahitija bježali 11 bodova posljednjoj Istri, ali momčad je u veljači upala u krizu. Posljednju pobjedu Šibenik je ostvario 10. veljače kada je pala Istra, a poslije toga je ušao u crnu rupu s pet poraza i dva remija u posljednjih sedam kola. 

Iako Šibenčani drže šesto mjesto, donji dio ljestvice je jako zgusnut pa je posljednja Lokomotiva udaljena tek šest bodova i u pitanje je došao ostanak u Prvoj HNL pa su čelnici odlučili reagirati te su smijenili Rendulića kako bi trgnuli momčad.

Unatoč lošijim rezultatima u posljednje vrijeme, Šibenik je igrao dobro, napravio je maksimalni doseg s ovom momčadi i upravo zbog toga čudi ovaj potez kluba. 

Priopćenje kluba:

HNK Šibenik objavljuje da smo danas, u utorak, 23. ožujka, odlučili raskinuti suradnju sa dosadašnjim trenerom gospodinom Krunoslavom Rendulićem, koji je od 2019. godine bio trener našeg kluba.

Iskreno cijenimo njegovu profesionalnost i predanost prema svakom treningu, kao i vraćanje momčadi u prvu ligu i donošenje sjajnih pobjeda ove sezone. Želimo mu puno uspjeha u njegovoj trenerskoj karijeri kao i u privatnom životu.

Uskoro će biti objavljen i novi trener koji će preuzeti vođenje prve ekipe.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov