To je to što me zanima!

Šibenikov golgeter stiže na Maksimir: Dinamo dovodi Jurića

Alternativa je Istrin Taichi Hara. Japanac je upravo 'modrima' u Kupu zabio dva gola i jedan je od kandidata za zagrebačku momčad, no samo ako se posao s Jurićem ne uspije realizirati. Što nije vjerojatno
Vidi originalni članak

Napadač Šibenika Deni Jurić (23) na pragu je dolaska u Dinamo! Subotnji protivnici u zadnjem kolu HNL-a dogovorili su sve oko dolaska australskog napadača, koji bi uskoro trebao stići na Maksimir.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamo slavi naslov

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dinamu je alternativna varijanta Istrin Taichi Hara, piše SN. Japanac je upravo 'modrima' u Kupu zabio dva gola i jedan je od kandidata za zagrebačku momčad, no samo ako se posao s Jurićem ne uspije realizirati.

Ipak, Hara će u ovom trenutku teško put Maksimira jer su stvari oko Jurićeva dolaska riješene i samo je pitanje trenutka kada će transfer postati služben.

Nadalje, 'modri' trenutno nemaju potrebe dovoditi dva napadača jer ugovor Marija Gavranovića istječe tek na ljeto 2023. godine s tim da se na Maksimir s posudbe vraća i Komnen Andrić. Također, još uvijek nema bitnije zainteresiranih za Brunu Petkovića pa je Dinamo pokriven u napadačkim opcijama.

Jurić je ove sezone odigrao ukupno 32 utakmice za Šibenik u kojima je zabio 11 golova i podijelio tri asistencije.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • 23.05.2021.

    Odlično neka dođe pozdrave Juriću

  • frane555 23.05.2021.

    Ha ha golgeter baš za Dinamo ma daj molim vas

  • Kegla13 23.05.2021.

    Agueru istice ugovor

Komentiraj...
Vidi sve komentare