To je to što me zanima!

Silovatelja i osuđenika uvrstili u momčad godine u Engleskoj

BIZARNA SITUACIJA Ched Evans (23) u petak je osuđen na pet godina zatvora zbog silovanja djevojke, a samo par dana kasnije uvršten u momčad League One
Vidi originalni članak

Nogometaš Sheffield Uniteda Ched Evans (23) u petak je pravomoćno osuđen na pet godina zatvora zbog silovanja djevojke. Velšanin je u svibnju prošle godine spolno općio s tad 19-godišnjom djevojkom, koja je dokazala da nije dala pristanak na seksualni odnos.

Samo nekoliko dana kasnije cijeli slučaj dobio je bizarniju dimenziju nakon što je Evans uvršten u momčad godine engleske treće lige League One. Svježeg osuđenika nogometaši iz lige su izabrali u momčad još početkom sezone, prije nego što je počelo suđenje.

Bez obzira na to, tajming za proglašenje najbolje momčadi nije mogao biti lošiji, stvorivši cijelu situaciju oko izbora igrača krajnje bizarnom i neukusnom.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Gameri 24.04.2012.

    Po meni je u ovoj situaciji bizaran jedino novinar ovog članka!

  • AnteIvanić 23.04.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • MILF Hunter 23.04.2012.

    Tu nema ničeg spornog, ako je čovjek svojim sportskim, odnosno nogometnim dostignućima i igrama to zaslužio, mora to i dobiti.. Na kraju krajeva puno velikih sportaša su kriminalci, npr. Mike Tyson jedan od najvećih boksača u povijesti pa je bio u zatvoru više puta i to jednom baš zbog silovanja...

Komentiraj...
Vidi sve komentare