To je to što me zanima!

'Rekla je: Idem smanjiti grudi'

Kada je imala 14-15 godina, Simona je rekla da želi ići u Bukurešt trenirati jer nije željela trenera kojeg je tada imala. Potom je sama rekla: "Leđa me bole, otići ću na operaciju da smanjim grudi", otkrio je bivši trener Simone Halep
Vidi originalni članak

Godina 2009. bila je vjerojatno prijeloman trenutak za sve dobro što se kasnije dogodilo u karijeri Simone Halep. A dogodilo se puno toga dobroga.

Tada se, prije 11 godina, Rumunjka koja u listopadu 2017. prvi put postala teniski broj jedan, odlučila na operaciju smanjenja grudi.

- To je moja najveća žrtva. Učinila sam je za tenis - jednom je rekla Halep, a njen bivši trener Daniel Dobre otkrio je da je tu odluku donijela sama.

- Jaka je osoba. Svaku odluku oko trenera i karijere donijela je samostalno, a to je čudno jer u Rumunjskoj obično roditelji odlučuju sve. Kada je imala 14-15 godina, Simona je rekla da želi ići u Bukurešt trenirati jer nije željela trenera kojeg je tada imala, već nekog drugog. Potom je sama rekla: "Leđa me bole, otići ću na operaciju da smanjim grudi". Vrlo je inspirirana kada treba donijeti važne odluke.

Dobre je s Halep bio od 2015., ali tek je 2019. postao punopravan član njenog tima. Uostalom, njemu je i zahvalila za naslov u Wimbledonu.

- Tijekom 12 godina koliko je poznajem nijednom nije zakasnila, a razgovore ne zaboravlja ni nakon što prođu mjeseci, nekada čak i godine.

Halep je, pak, od prvog WTA meču do broja jedan trebalo sedam godina, a u ovih deset skupila je 20 trofeja. Uz Wimbledon jednako velik je i Roland Garros iz 2018. godine.

- Težina mi je stvarala problem, s velikim grudima nisam se osjećala komotno, a i nisu mi se sviđale u svakodnevnom životu. Mislim da bih otišla na operaciju i da nisam sportašica - kazala je danas druga tenisačica svijeta.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Maximiliam007 02.07.2020.

    Svaka cast na odluci... Gotovo neistiniti

  • Dobardanjesvakidan 02.07.2020.

    "otići ću na operaciju da smanjim grudi" pise se i govori "smanjiti grudi " a ne "da smanjim grudi" dalje nisam citao ali ima jos sigurno.

  • Šipumil 02.07.2020.

    Potpuno ispravna odluka a ne ove silikonske manekenke koje si daju raditi ovakve kakve je ova imala ili čak i veće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare