To je to što me zanima!

Šimunić je opet zamijenio dres sa Zlatanom: I ovaj ću pokloniti

Joe Šimunić nije uspio zaustaviti Ibrahimovića, no dresove su ipak zamijenili. Joe će i ovaj dres, kao i onaj švedski, pokloniti. Ibrahimović se čudio praznim tribinama
Vidi originalni članak

Ibrahimović mi je prišao i pitao: ‘Joe, zašto ima ovako malo ljudi, pa koliko vas gleda u prvenstvu?’ Odgovorio sam mu 500, 600, a on se šokirao, otkrio je Joe Šimunić.

PSG je pobijedio bez problema, a to je, kako kažu dinamovci, logično kada igrate protiv Zlatana. Odbijali su se igrači Dinama od njega kao od spomenika.

- Nemoguće mu je uzeti loptu. Samo se nasloni na vas i radi što hoće - rekao je Puljić koji je teren napustio impresioniran Ibrahimovićem.

Maksimir mu leži. Sa Švedskom se poigrao s Hrvatskom, sa PSG-om protiv Dinama. Razgovor o 9326 gledatelja Joe je iskoristio kako bi sa Ibrom zamijenio dres.

- Zamolio sam ga iako mi je malo bilo neugodno. Zašto? Pa, tražio sam ga dres i protiv Švedske. I ovaj ću pokloniti, nije za mene - rekao je Šimunić.

Najveće ovacije dobio je 16-godišnji Alen Halilović koji je ušao u posljednjoj minuti.

- Nisam mijenjao dres jer sam prijatelju Osmanu Hadžiću iz Doboja obećao pokloniti moj dres sa debija u Ligi prvaka - kaže Alen.

Proljeće u Europi, koje je Ante Čačić najavio 23. prosinca kada je došao u Dinamo, sada izgleda teško dostižno.

- Ušli smo u Ligu prvaka i to će sada biti jako teško - tužno je rekao Čačić, kojeg je uoči utakmice, vrlo vjerojatno dodatno rastužio i Zoran Mamić. Vidjevši sastav u kojem nema Tonela, Vida na zadnjem veznom, a Puljić kao Zlatanov čuvar, Zoki se razljutio i rekao:

- Nije dobro, nisam nikako zadovoljan u kakvoj ćemo formaciji istrčati. Neće biti dobro.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Ibrahimovic10 26.10.2012.

    mislim da je ibrahimović u svlacioniči rekao igračima da ne igraju vise ozbiljno jer mu je bilo žao dinama

  • MafortionPua 25.10.2012.

    E da Mamic ode , osli bi i novci s njim...a tako i treba s obzirom da dinam ne zasluzuje covjeka kao sto je mamic..slazem se da mamic treba otici, kako bi nekim slijepcima napokon otvorio oci. Dinamo treba propast da bi vi vidjeli kako vam je zapravo Mamic guzicu spasavao... E da je Hajduku Mamic, najbolji biznismen u hrvatskoj, a to sto uzima pare, neka uzme dokle god osigurava ostalim zaposlenicima place. A oni koji su protiv mamica , ti su i protiv Dinama, oni su ti koji unistavaju hrvatski nogomet ! A Ibra je car isto kao i Simunic, svaka im cast, i zelim im svu srecu !

  • Makaay_Yazhnam 25.10.2012.

    Osman Hadžić, jel to onaj folker?

Komentiraj...
Vidi sve komentare