To je to što me zanima!

Šimunić: Start na Sulejmaniju? Što se mora, nije teško. Rebić? Pa meni to nije normalno...

Rebić? Meni osobno to nije normalno, evo kako bi se to trebalo riješiti. Mislim da je najnormalnije nazvati izbornika ili da se to riješi u četiri oka, rekao je legendarni Joe Šimunić
Vidi originalni članak

Izbornik hrvatske U-19 nogometne reprezentacije i legendarni 'vatreni' Joe Šimunić prisjetio se za RTL svog gotovo pa legendarnog starta na Sulejmaniju.

POGLEDAJTE VIDEO: Šimunić dobio dijete

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prije osam godina Hrvatska je sa Srbijom na Marakani igrala 1-1, a pred kraj susreta Srbi su imali odličnu šansu. Sulejmani je istrčao iza linija naše obrane, a Šimunić je to spriječio brutalnim startom. Nakon utakmice za njega se ispričao, no i rekao kako bi ga ponovno napravio, a slično misli i osam godina kasnije. Tada je rekao:

- Morao sam napraviti taj crveni karton. Opet bih ga sutra napravio. Ali mi je žao Sulejmanija. Ispričavam mu se i nadam se da nije zaradio neku ozljedu.

Danas je jednostavno objasnio stvari: Što se mora, nije teško! Za RTL je rekao kako nije bilo drugog načina za zaustaviti taj napad, ali nadodao je i kako je njegova greška bila što se loše postavio:

- To je bio start najobičniji koji sam morao napraviti. Što se mora, nije teško. Pogriješio sam jer sam bio previše iza igrača.

PROMJENE U KADRU Dalić nije pozvao Rebića i Petka, a unutra su Sosa, Moro i Livaja! 'Vrata nikome nisu zatvorena'

Dotakao se i problema u hrvatskoj reprezentaciji poput onih s Bornom Sosom koji je trebao zaigrati za Njemačku pa mu je to propalo, kao i prozivki Ante Rebića koji je ispao s najnovijeg popisa reprezentacije:

- Ja sam veliki protivnik toga da se ima više mogućnosti igranja za različite reprezentacije, treba igrati za reprezentaciju za koju osjeća da treba. Drago mi je da igra za Hrvatsku i da je tu s nama. Rebić? Meni osobno to nije normalno, evo kako bi se to trebalo riješiti. Mislim da je najnormalnije nazvati izbornika ili da se to riješi u četiri oka, daleko od javnosti.

Idi na 24sata

Komentari 101

  • Exterminator 23.08.2021.

    Razjebao kržljavog sulejmanija na tvorničeke postavke hahaha ...mi uzeli bod a svrbi ostali suha kukuruza :-))))

  • 22.08.2021.

    Kakav je komad drveta u glavi taj šimunić . Najsličniji s revačem tupsonom

  • Kažemštamislim7 22.08.2021.

    Žalosno da igrač mora prijetiti igranjem za drugu državu da bi dobio poziv- među najboljima na svojoj poziciji u Bundesligi i nije dobio ranije poziv,a ima 23 godine.Čovjek bi pomislio da je bilo nekakvih prijateljskih tekmi i tekmi protiv Malte i ostalih protivnika gdje ga se trebalo ranije zvati

Komentiraj...
Vidi sve komentare