Obavijesti

Sport

Komentari 101

Šimunić: Start na Sulejmaniju? Što se mora, nije teško. Rebić? Pa meni to nije normalno...

Šimunić: Start na Sulejmaniju? Što se mora, nije teško. Rebić? Pa meni to nije normalno...

Rebić? Meni osobno to nije normalno, evo kako bi se to trebalo riješiti. Mislim da je najnormalnije nazvati izbornika ili da se to riješi u četiri oka, rekao je legendarni Joe Šimunić

VIDEO

Izbornik hrvatske U-19 nogometne reprezentacije i legendarni 'vatreni' Joe Šimunić prisjetio se za RTL svog gotovo pa legendarnog starta na Sulejmaniju.

POGLEDAJTE VIDEO: Šimunić dobio dijete

Pokretanje videa...

Joe Šimunić dobio dijete 01:16

Prije osam godina Hrvatska je sa Srbijom na Marakani igrala 1-1, a pred kraj susreta Srbi su imali odličnu šansu. Sulejmani je istrčao iza linija naše obrane, a Šimunić je to spriječio brutalnim startom. Nakon utakmice za njega se ispričao, no i rekao kako bi ga ponovno napravio, a slično misli i osam godina kasnije. Tada je rekao:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Morao sam napraviti taj crveni karton. Opet bih ga sutra napravio. Ali mi je žao Sulejmanija. Ispričavam mu se i nadam se da nije zaradio neku ozljedu.

Danas je jednostavno objasnio stvari: Što se mora, nije teško! Za RTL je rekao kako nije bilo drugog načina za zaustaviti taj napad, ali nadodao je i kako je njegova greška bila što se loše postavio:

- To je bio start najobičniji koji sam morao napraviti. Što se mora, nije teško. Pogriješio sam jer sam bio previše iza igrača.

Dalić nije pozvao Rebića i Petka, a unutra su Sosa, Moro i Livaja! 'Vrata nikome nisu zatvorena'
Dalić nije pozvao Rebića i Petka, a unutra su Sosa, Moro i Livaja! 'Vrata nikome nisu zatvorena'

Dotakao se i problema u hrvatskoj reprezentaciji poput onih s Bornom Sosom koji je trebao zaigrati za Njemačku pa mu je to propalo, kao i prozivki Ante Rebića koji je ispao s najnovijeg popisa reprezentacije:

- Ja sam veliki protivnik toga da se ima više mogućnosti igranja za različite reprezentacije, treba igrati za reprezentaciju za koju osjeća da treba. Drago mi je da igra za Hrvatsku i da je tu s nama. Rebić? Meni osobno to nije normalno, evo kako bi se to trebalo riješiti. Mislim da je najnormalnije nazvati izbornika ili da se to riješi u četiri oka, daleko od javnosti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 101
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića