To je to što me zanima!

Sin Ivice Vastića Toni preživio prometnu nesreću u Engleskoj

Nije puno nedostajalo da izletim van kroz vjetrobransko staklo. Ozlijedio sam tek ruke, rekao je Toni Vastić (17) nakon što je preživio prometnu nesreću u Engleskoj
Vidi originalni članak

Samo nas je Bog spasio, rekao je Toni Vastić nakon što je u utorak gotovo neozlijeđen preživio tešku prometnu nesreću prilikom povratka s treninga u Engleskoj. Toni je 17-godišnji sin proslavljenog nogometnog reprezentativca Austrije Ivice, a trenutačno igra za mladu momčad Blackburn Roversa. Nastradao je kao suvozač, BMW serije 1 vozio je njegov suigrač James Knowles (17).

- Cesta je bila strašno klizava, a mi smo poprilično jurili kad je James izgubio kontrolu nad autom. Strašno smo se uplašili obojica - rekao je Toni za austrijski sportnet.at.

Nekim čudom vi vozač, ali niti Vastić nisu teže ozlijeđeni.

- Ja sam samo izgrebao ruke jer sam štitio glavu. Nije puno nedostajalo da izletim kroz vjetrobransko staklo - priča mladi austrijski nogometaš hrvatskog podrijetla.

U nesreći su umalo nastradali i prolaznici na koje su dvojica maloljetnih nogometaša umalo naletjeli. I oni mogu biti izrazito sretni što su još živi.

- Mogli smo samo skočiti ustranu i nadati se da nas neće udariti. Bili smo prilično blizu smrti - zaključio je sretni prolaznik.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • FranjoKeškić 24.11.2010.

    hehe ko bi reka da sam sa 5 godina se sa njim dodavao na ulici haha :D inace onje iz kastel novog

  • SašaŠmidt 24.11.2010.

    kak može vozit sa 17? vozač..

  • madonna1976 24.11.2010.

    pa nadam se da vas je ovo naucilo dobro pameti!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare