To je to što me zanima!

'Sir Alex je namjestio utakmicu LP-a i za to dobio zlatni Rolex'

Tvrdnje je Pagliara potkrijepio time da mu je kao "zahvalnicu" veliki Škot darovao zlatni Rolex vrijedan 30 tisuća "nekih" novčanica, a, također, uzimao je i novac od transfera.
Vidi originalni članak

Sir Alex Ferguson i namještanje? Da, moguće je u istoj rečenici, barem ako je vjerovati tvrdnjama koje je izrekao Giuseppe Pagliara.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Riječ je o talijanskom nogometnom menadžeru (64) koji je zajedno s nekadašnjim pomoćnim trenerom Burnleyja Tommyjem Wrightom optužen za mnoge nepravilnosti koruptivnog karaktera, a koje je potaknula velika istraga Daily Telegrapha zbog koje je, između ostalog, "pao" i Sam Allardyce dok je bio engleski izbornik.

ROY KEANE OŠTRO: 'Ferguson je u United dovodio uhljebe, zaposlio je brata i sina'

Pagliara je na suđenju u Engleskoj, a ondje je glavni tužitelj Brian O'Neill otkrio kako je jednoj novinarki, koja se na tajnom zadatku predstavila kao poslovnjakinja, rekao da je legendarni Ferguson sudjelovao u namještanju utakmice Lige prvaka između Manchester Uniteda i Juventusa!?

DIEGO FORLAN: 'Cristiano je egoist, a Ferguson je razbio arkadu Beckhamu...'

Tvrdnje je Pagliara potkrijepio time da mu je kao "zahvalnicu" veliki Škot darovao zlatni Rolex vrijedan 30 tisuća "nekih" novčanica, a, također, da je uzimao i novac od transfera. Na Fergusonu se nije zaustavio, već je uz namještanja spomenuo i imena Harryja Rednkappa, Neila Warnocka, Stevea McLarena...

- 99 posto ljudi koji su u nogometu bili bi prodavači rabljenih automobila da nisu to što jesu - rekao je Pagliara.

A što će i hoće li što reći Ferguson?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 17

  • OS_LEGA 17.10.2019.

    Neka, zato ga je i ona stara baba nagradila sa onim "sir" ispred imena i prezimena. Čestit čovijek nema šta!

  • It's kišing 17.10.2019.

    Lažu, lažu i lažu!!!

  • rođo101 17.10.2019.

    ma šta je vama ljudi,pa no0vac od transfera je samo mamić uzimao,gdje bi ferguson,venger,murinjo ili pepe ma gdje bi oni uzeli lovu oni volontiraju u svojim klubovima

Komentiraj...
Vidi sve komentare