To je to što me zanima!

'Sir Andy' vratio se s Lopezom i pomeo prve nositelje Queensa

Nakon pet mjeseci i posljednjeg poraza protiv Aguta na Australian openu te operacije kuka, na svojem se tlu tenisu vratio Andy Murray. I to kako! U paru s Lopezom izbacio je Cabala i Faraha u prvom kolu Queensa (2-0)
Vidi originalni članak

Bio je na rubu odustajanja od tenisa, ali ljubav prema sportu ipak je jača. Operirao je kuk, trenirao i vratio se u velikom stilu. Andy Murray oduševio je publiku u Queensu i svojim potezima u parovima podsjetio na najbolje dane na travnatoj podlozi. Sa španjolskim je veteranom Lopezom sa 7-6, 6-3 izbacio prve nositelje turnira Juan-Sebastiana Cabala i Roberta Faraha.

Publika je eruptirala, a izraz lica Feliciana Lopeza dovoljno govori o sreći zbog povratka velikog Škota u velikom stilu. U drugom će kolu Murray i Lopez igrati protiv boljih iz meča Evans/Skupski - Auger-Aliassime/De Minaur.

Murray je najavio i povratak igri u singlu čime bi on postao prvi tenisač koji je to uspio nakon što je operirao kuk. U svojoj je bogatoj karijeri osvojio dva Wimbledona, jedan US Open te još 42 titule. Osvojio je i dva olimpijska zlata, a bio je i svjetski broj jedan.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 21.06.2019.

    Vrati see Andyyy

  • dottie 20.06.2019.

    Zavidna karijera, samo da ga zaobidu ozljede sada i da na miru uziva u tenisu jos koju godinu

Komentiraj...
Vidi sve komentare