To je to što me zanima!

'Siva Raketa' otključala Betis: Ivan zabio i asistirao u golijadi

Ivan Rakitić predstavio je novu frizuru i zabio svoj peti gol Betisu - najdražem suparniku, a Barcelona je u drugom dijelu demonstrirala pravu nogometnu silu. Okruglih 5-0 za održavanje velike prednosti
Vidi originalni članak

Barcelona ne posustaje! U nedjelju je s 5-0 pred svojim navijačima nastradao Real Betis.

Mreže su mirovale u prvom poluvremenu, a domaći gol je 'otključao' Ivan Rakitić koji je nakon Suarezove asistencije krenuo sam u napad i postigao lijep pogodak za 1-0 u 59. minuti. To mu je drugi gol ove godine, nakon što je u Kupu kralja zabio Celti.

VIDEO: UH, NA ŠTO LIČIM... Ronaldo dobio nogom u glavu pa se krvav ogledao u mobitelu

Prednost je povećao Leo Messi pet minuta kasnije, a u 69. je već bilo 3:0 nakon što je Raketa vratio asistenciju Suarezu. Messi je dodao Rakitiću na desnu stranu kaznenog prostora, a hrvatski je veznjak nabacio Suarezu koji bez problema pogađa mrežu. Raketi je ovo bio peti pogodak u prvenstvu protiv Betisa koji je njegov najdraži protivnik.

Novi pogodak je postigao fenomenalni Messi u 80. minuti, a konačni rezultat je postavio Suarez u 90. Messi je jedini igrač u La ligi koji je u posljednjih 10 sezona postigao 25 ili više golova.

VIDEO: BRAVO, LUKA! Gol Modrića u La Ligi nakon 16 mjeseci, Real 'utrpao' sedmicu!

Rakitić je odigrao 90 minuta, a Barca se novom pobjedom odvojila na 11 bodova drugoplasiranom Atleticu, a od Reala je pobjegla na + 19.

Idi na 24sata

Komentari 104

  • domba56 22.01.2018.

    Frizura mu je očaj hahaha

  • nogofil 22.01.2018.

    Messi odigra taman toliko loših utakmica u sezoni koliko Ronaldo dobrih. A toliko dobrih koliko Ronaldo loših. Sapienti sat!

  • Najbolji_Veznjak_Svijeta 22.01.2018.

    Rezime:Pjaca zabio slabasnom Hannoveru,i izasao vec u 55.minuti,Modric zabio smjesnom Deportivu u Realovoj rapsodiji od 7 golova gdje je cak i stoper zabio 2 gola,Rakitic je zabio i asitirao u Barcinom zlostavljanju Betisa gdje je Messi odradio laksi trening isto kako ce i protiv nas u Rusiji Kalinic opet nije zabio,a igra spicu,jos su igrali protiv smjesnog Cagliaria ,Perishit ponovo nevidiljiv,mislim da mu je ovo 9.ili 10.utakmica bez ucinka(gola i asistencije),Vlasic bio najgori na terenu izasao vec na poluvremenu,Evertonovi fanovi ga vec pozdravljaju,isto vrijedi o za Brekala najgore ocjenjen igrac,takoder izasao na poluvremenu...Bas smo velesila nema sta!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare