To je to što me zanima!

Sivonjiću, jesi to ti?! Bjelorusi još igraju nogomet i promašuju

Nogomet je stao u većini svjetskih zemalja, ali Bjelorusi se nedaju. Tamo nogometaši pred ispunjenim tribinama trče za loptom i ni ne pomišljaju na pandemiju korona virusa, dok napadač Smolevičija promašuje nemoguće
Vidi originalni članak

Bjeloruska prva liga, jedna od rijetkih čije prijenose u doba pandemije korona virusa možemo pratiti na malim ekranima. U Minsku je Smoleviči izgubio od Isloča sa 1-0, ali moglo je sve biti drugačije da napadač Smolevičija Ivan Veras (22) nije promašio nemoguće.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Sjurio se napadač gostiju prema golu i odlično iskoristio grešku istrčalog domaćeg golmana Khatkeviča. Imao je pred sobom prazan gol sa otprilike dvadesetak metara od gola, no njegov je udarac otišao samo u zaštitne reklame. Nije mogao ništa drugo nego se samo uhvatiti za glavu.

POGLEDAJTE VIDEO PODRŠKE VELDINA KARIĆA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naravno, ovakvih je promašaja bilo i biti će ih još, a mnogi od njih uspoređivat će se s onim Ilije Sivonjića koji je u dresu zagrebačkog Dinama s crte skinuo loptu Moralesa koja je putovala u Cibalijin gol. Tad je utakmica završila 1-1, a njegov kolega iz Smolevičija nije bio te sreće da mu ekipa izvuče barem bod.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Captain Obvious 30.03.2020.

    Stvarno mi je žao tog Sivonjića, jbte od cijele karijere ostao zapamćen kao sinonim za promašaj. Pa jmti sreću.

  • Le...Go... 30.03.2020.

    Pogledajte još jednom Sivonjićev "promašaj". Vidjet ćete da Sivonjić nije ništa promašio, nego je zaustavio loptu na gol crti koja je išla u gol (ne sjećam se tko je pucao).

  • QRC 29.03.2020.

    Ovaj Iliji može kopačke ljubiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare