To je to što me zanima!

Sjajna gesta navijača PSG-a: Akcija za Ben Arfinu medalju...

PSG je u nedjelju došao do sedmog naslova u prvenstvu, no ne slave svi igrači. Pošto Hatem Ben Arfa neće dobiti medalju jer nije odigrao nijednu minutu ove sezone, navijači su pokrenuli jednu akciju...
Vidi originalni članak

Prošli vikend je PSG došao do još jednog naslova u Ligue 1 pobjedom nad izravnim konkurentom Monacom (7-1) čime su pet kola prije kraja postali nedostižni za "kneževe". No, jedan igrač Parižana neće zasad dobiti medalju jer nije odigrao nijednu minutu ove sezone u prvenstvu, a riječ je o Hatemu Ben Arfi.

Ben Arfa je u Pariz stigao 2016. godine, a zadnji put je nastupio još u travnju prošle godine, a zbog toga si je sam kriv. Naime, još tada u jednom intervjuu Ben Arfa je rekao kako je vlasnik kluba Nasser Al-khelaifi jako težak čovjek, što mu je ovaj jako zamjerio. Stoga je rekao treneru Emeryju kako krilni napadač više ne smije igrati do isteka ugovora, a ugovor mu istječe na kraju ove sezone.

No, kako bi mu ostavili period u PSG-u u donekle ljepšem sjećanju, navijači plavih smislili su sjajnu akciju. Naime, brojni navijači obasuli su Twitter sa hashtagom #HatemChampion sa ciljem da dođe do vlasnika kluba kako bi Ben Arfa skupio koju minutu te samim time i dobio svoju medalju za osvojen naslov. 

Do kraja prvenstva je ostalo još pet kola, što znači da navijači imaju još oko mjesec dana da uspiju svoj plan provesti u djelo.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • dudlac111 17.04.2018.

    Ako nije minute odigrao zast bi dobio

  • zekica 17.04.2018.

    Jako težak je i osoba koja je debela i ima viška kila.... a gazda je prije svega jako izdašan. Jer samo takvi su spremni iskeširati 222 milijuna bez pardona za jednog igrača. A da ne govorimo kolike plaće i premije imaju svi redom tamo. Žive ko bubreg u loju. U svakom slučaju ako ga je već kupio i plaću mu daje makar ovaj ne igra, onda je i on dio kluba. Stoga je red da mu daju priliku za koju minutu i za medalju. A kazniti ga je mogao i na drugi način.

Komentiraj...
Vidi sve komentare