To je to što me zanima!

Sjajni Alen Babić nokautirao Gruzijca i nastavio put ka vrhu

Hrvatski teškaš Alen Babić nokautirao je gruzijskog boksača Ramazija Gogichaschvilija u Milanu za svoju treću profesionalnu pobjedu u karijeri u isto toliko nastupa. Babić je protivnika sredio u drugoj rundi
Vidi originalni članak

Hrvatski boksač Alen Babić stigao je i do treće pobjede u profesionalnoj karijeri u isto toliko mečeva. U petak je u Milanu slavio protiv Ramazija Gogichaschvilija

Naš Savage, kako mu tepaju, nokautirao ga je u drugoj rundi. Nije Babić iznevjerio svoje navijače kojima je taj scenarij najavio prije borbe na društvenim mrežama.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatski je teškaš u svijet profesionalnog boksa ušao nakon što ga je pod svoje uzeo planetarno popularni Dillian Whyte. Britanskog je boksača Babić impresionirao na sparinzima. Odmah se Whyte ponudio da mu bude menadžer, a Babić je to oduševljeno prihvatio i sad je njegova karijera u strelovitom usponu.

Često se za Babića govorilo da je sitan za teškaša, ali on je za meč protiv spomenutog Gruzijca nabio pet kilograma i sad ima oko stotinu kilograma. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 26.10.2019.

    Sitan? Kakav je tyson bio

  • 26.10.2019.

    NIje velik za teškaša? Pa ili si teska kategorija ili nisi, znate li očitati njegove kilograme na vagi? To su vam oni brojevi što se ukažu na vagi kada stanjete na nju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare