To je to što me zanima!

Gojak opet zabio, 'zmajevi' će na Euro morati preko play-offa

Dinamovac Amer Gojak zabio je za BiH u porazu od Grčke koji ih je udaljio od Eura 2020. Precizan je bio u 35. minuti kada je lijepo pogodio zabivši gol s pet metara...
Vidi originalni članak

Kako su samo dinamovci raspoloženi u ovom reprezentativnom ciklusu! Nakon Petkovića i Hajrovića, u strijelce se upisao i Amer Gojak koji je zabio za BiH u porazu (1-2) kod Grčke na stadionu Spiros Louis u Ateni u 8. kolu kvalifikacija za Euro.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Grci su poveli u 30. minuti preko Pavlidisa, ali nadu momčadi Roberta Prosinečkog vratio je sjajni Gojak nakon što je loptu pospremio u mrežu s udaljenosti od pet metara. Nakon toga je euforično otrčao u zagrljaj Prosinečkom koji mu toliko vjeruje. Ovo mu je već četvrti gol u kvalifikacijama, a zabio je dva Lihtenštajnu i jedan Armeniji. Osim toga, ima i dvije asistencije.

Iako je Grcima ova utakmica bila apsolutno nebitna, oni su bili puno bolja momčad na terenu. Cijelo vrijeme su napadali, dok se BiH branila i čekala priliku iz kontranapada. To im se na kraju nije isplatilo jer je Kovačević zabio autogol za 2-1 u 88. minuti i tako donio pobjedu Grčkoj, tri boda koja im apsolutno ne trebaju. UTRČAO U TV STUDIO Zinčenko: Ljudi, vodite ljubav cijelu noć, Ukrajina je na EP-u!

 

Zmajevi su sada sve dalje od izravnog plasmana na Euro jer dva kola prije kraja imaju pet bodova manje od drugoplasirane Finske. U sljedećem kolu ih čeka težak izazov jer u Zenici gostuje Italija koja je već osigurala Euro, a četiri dana kasnije BiH putuje u Vaduz kod Lihtenštajna. Finci igraju još protiv Lihtenštajna i Grčke i imaju baš sve u svojim rukama. No Prosinečki i BiH, ako završe na trećem ili nižem mjestu, će sigurno igrati play-off jer su to izborili osvajanjem skupine Lige nacija.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Lucky Luciano1203 16.10.2019.

    Zašto širite mržnju? Svaka vas turska i grčka..ja sam Bošnjak koji je 98. Kao dijete nosio dres od Šukera i navijao za vatrene tad. 2018.sam slavio svaku pobjedu u Rusiji. A ovaj što piše ovako je očito neki traktorista koji je zalutao na ovu stranicu.. i kad već ništa ne može da prodje bez rata , mogu reći da je 10 000 Bošnjaka ratovalo za HR u HV .. imajte to na umu. I to se može provjeriti

  • LOLNeki 16.10.2019.

    A i ovaj forum postaje polako kao index. KAže top komentar navijajte protiv BIH a za Grke. Za Grke!?!? KOd kojih svaki puta kada igra Dinamo Olympiakos se udruže sa srbima pa vješaju kojekakve četničke zastave po tribinama i provociraju. Normalnio da ću navijati za BIH, za Prosinečkog, moje dinamovce Gojaka i Hajrovića a i bilo je tu još Hrvata igralo večeras koji su i igrali u HNL-u. Koji kur.. bih navijao za jeb... Grke? A i ako je riječ o samoj kvaliteti igrača radije bih na Euru gledao Džeku i Pjanića i moje dinamovce nego antitalente iz Grčke.

  • Veliki Meštar sviju hulja 15.10.2019.

    Ćorluka ,Lovren , Mandžukić, Hrvati iz Bosne

Komentiraj...
Vidi sve komentare