To je to što me zanima!

Sjajni Marko Livaja izbacio je Celtic, ispao je i Fenerbahče...

3. PRETKOLO Livaja je zabio za vodstvo AEK-a u Ateni za 2-0 i praktički uništio sve nade škotskog kluba. Fener i Benfica odigrali su 1-1, Portugalci su prošli dalje, kao i mađarski prvak VIDI
Vidi originalni članak

Odigrane su sve uzvratne utakmice 3. pretkola Lige prvaka. Jedan od junaka dana je hrvatski napadač Marko Livaja! On je zabio gol za vodstvo AEK-a u Ateni protiv Celtica 2:0, čime je praktički izbacio škotskog prvaka!

Naime, u Glasgowu je bilo 1:1, a nakon što je Galo u 6. minuti doveo AEK u vodstvo, Livajin gol utro je put Grcima u playoff. Sinclair je u 78. samo smanjio na konačnih 2:1. Čak je Jozo Šimunović imao udarac u 95. minuti, ali lopta je otišla pored gola.

U najzvučnijem okršaju Fenerbahče i Benfica odigrali su 1:1 (Potuk 45. / Gedson fernandes 26.), pa su Portugalci prošli dalje nakon pobjede 1:0 u Lisabonu.

Ajax je bio uvjerljiv protiv Standarda, nakon 2:2 u Liegeu, slavio je s 3:0 golovima Huntelaara u 30., De Ligta u 34. i Neresa u 46. minuti.

Prvi je posao riješio kijevski Dinamo koji je kod kuće s 2:0 svladao prašku Slaviju, te s ukupnih 3:1 prošao dalje.

Benjamin Verbič u 11. i Artem Bjesjedin u 74. minuti zabili su na asistencije Cigankova, a Josip Pivarić igrao je cijeli susret.

Spartak je u Moskvi trebao nadoknaditi 2:3 protiv PAOK-a, no već u 33. minuti ostao je bez isključenog Luiza Adriana, te nije uspio probiti, Grke, ostalo je 0:0.

Prošao je i BATE Borisov , koji je kod kuće odigrao 1:1 s Qarabagom (Ivanić 20. / Michel 54.), ali je sačuvao pobjedu 1:0 iz Azerbajdžana.

Mađarski prvak Vidi (bivši Videoton) remijem 0:0 u Budimpešti sačuvao je prednost gola u gostima (1:1) i prošao Malmö, dok je Salzburg rutinski s 1:0 slavio u Makedoniji protiv Shkendije (Minamino strijelac) nakon 3:0 u Salzburgu.

Parovi playoffa Lige prvaka

  • Crvena zvezda - Salzburg

  • BATE - PSV Eindhoven

  • Young Boys - Dinamo Zagreb

  • Vidi - AEK

  • Benfica - PAOK

  • Ajax - Dinamo Kijev

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Slavonac13 15.08.2018.

    Nista od Joze otkad mu je izmetbegovic predsjednik.

  • blokirani_lovac 15.08.2018.

    Pisete o rezultatima ostalih..... zar je toliko tesko napisati i da je Crvena zvezda pobedila u Slovackoj 2:1 i prosla dalje.... kad vec pisete i ostale rezultate......

  • svratia_nije_vratia 14.08.2018.

    Livaja DOKTORE

Komentiraj...
Vidi sve komentare