To je to što me zanima!

Sjajni 'Pingivni' grabe prema trećoj uzastopnoj tituli prvaka

Pittsburgh je u prvoj rundi doigravanja Istočne konferencije NHL-a izbacio Philadelphiju. Penguinsi su u šestoj utakmici kao gosti slavili čak 8-5. Jure prema novom Stanley Cupu
Vidi originalni članak

Phildelphia je sredinom druge trećine povela 4-2 i činilo se kako se serija vraća u Pittsburgh. No, aktualni prvaci su tada "dodali gas". Zabili su pet golova zaredom, a na kraju su u šestoj utakmici prve runde doigravanja pobijedili 8-5.

Sidney Crosby i društvo osvojili su Stanley Cup 2016. i 2017. godine i sad grabe prema trećoj uzastopnoj tituli. Sjajni Crosby dosad u karijeri ima tri osvojena Stanley Cupa.

Pittsburgh će u polufinalu Istoka igrati protiv pobjednika dvoboja Washington - Columbus. U toj seriji Washington vodi 3-2.

Dalje je u noći s nedjelje na ponedjeljak prošao i Nashville, koji je u šestoj utakmici kao gost pobijedio Colorado 5-0. Predatorsi su bili najbolja momčad regularnog dijela sezone i očekivano je da su prošli u polufinale Zapada. Nashville će u polufinalu igrati protiv Winnipega.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • medenii 23.04.2018.

    uff odlican clanak haha daj bar napisi da je Guentzel zabio 4 komada za Pittsburgh, da su sredinom sezone bili van playoffa itd

Komentiraj...
Vidi sve komentare