To je to što me zanima!

Sjajni Rakitić zabio i asistirao u pobjedi Seville u Kupu kralja

Nogometaši Seville izborili su polufinale Kupa kralja pomevši Zaragozu 4-0, a važnu ulogu u pobjedi igrao je Ivan Rakitić, koji je zabio drugi gol i asistirao za prvi
Vidi originalni članak

Ivan Rakitić nastavio je sa sjajnim partijama u dresu Seville. Nakon što je u zadnjoj prvenstvenoj utakmici (remi 1-1 kod Getafea) fantastično petom asistirao za pogodak Reyesa, hrvatski je veznjak ovaj put bio ključna figura za prolazak njegove momčadi u polufinale Kraljeva kupa.

Nakon 0-0 u prvoj utakmici, Sevilla je kod kuće pobijedila Zaragozu s 4-0. Raketa je asistirao za prvi pogodak Seville u 35. minuti (Negredo), a onda je i sam zabio. U 45. minuti povukao je jednu polukontru po lijevoj strani, ušao u kazneni prostor te s 10-ak metara lijepo naciljao suprotni kut. Bio je to njegov drugi pogodak u ovosezonskom izdanju Kupa kralja.

Treći pogodak postigao je Negredo u 67. minuti s bijele točke, a četvrti Manu u 90. Raketa je igrao cijelu utakmicu, a gosti su završili s dva igrača manje, prvo je Reyes dobio crveni u 26., pa Gonzales u 65. minuti.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • šokre1981 24.01.2013.

    u zadnjih nekoliko godina jedini hrvatski igrač koji u španjolskoj igra standardno,a i nositelj je igre u Sevilli.Ivane samo tako nastavi.

  • 1980bena 24.01.2013.

    protiv srba:jedan raketa,jedan manđo i jedan eduardo i svi sretni:))

  • ThaUrban 24.01.2013.

    Raketa zmaj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare