To je to što me zanima!

Sjećanje na Tonijeva ostvarenja zauvijek će živjeti u spomeniku

Cijela svečanost otvorenja monolitne klupe protekla je bez samog Kukoča koji se zbog pandemije korona virusa nije mogao pojaviti u Splitu, no poslao je videoporuku koju možete pogledati u tekstu
Vidi originalni članak

Točno u 11 sati i 7 minuta ispred Vukovarske ulice 53 u Splitu danas je svečano otvorena monolitna klupa kao trajan spomenik najvećem splitskom sportašu svih vremena Toniju Kukoču.

POGLEDAJTE VIDEO: Kukočev spomenik

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Svečanost su došli ispratiti brojni bivši i sadašnji igrači Jugoplastike i Splita koji vjeruju kako je Toni Kukoč najbolji hrvatski i europski košarkaš svih vremena.

Cijela svečanost protekla je bez samog Kukoča koji se zbog pandemije korona virusa nije mogao pojaviti u Splitu, no poslao je videoporuku.

POGLEDAJTE VIDEO: Poruka Tonija Kukoča

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

O Toniju su biranim riječima govorili nekadašnji dopredsjednik kluba i član stručne komisije Željko Jerko, Tonijev najdugovječniji suigrač Velimir Perasović te predsjednik KK Split Edo Blažević.

Podsjetimo, cijelu priču pokrenula je grupa zaljubljenika u splitski sport i košarku predvođena Sergijem Vujnovićem koji su dali izraditi monolitnu klupu i ugravirali prepoznatljiv Tonijev citat: "Između običnog koša i dobre asistencije, uvijek biram dobru asistenciju."

PRIZNANJE VELIKANU Splićani odaju počast legendi: Gripe dobivaju Kukočevu klupu

Svečanosti su nazočili i Tonijev otac Ante i majka Radojka koji su ponosni na svog sina i sva njegova ostvarenja.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare