To je to što me zanima!

Sjećate li se njega? Recoba 3. put u sezoni zabio iz kornera

Recoba se nije promijenio ni s 36 godina. Možda je malo sporiji, ali još ima vrhunski udarac. U nedjelju je treći put ove sezone zabio iz kornera ili skraćenog kornera
Vidi originalni članak

Davne 1997. godine Inter je za njega platio 17 milijuna eura. Nakon kraće posudbe je punih osam sezona uveseljavao navijače fantastičnim golovima. Bio je poznat po ubojitoj ljevici. 

Alvaro Recoba nije se promijenio ni s 36 na leđima. Možda je malo sporiji, ali udarac i dalje ima, i to vrhunski. Otišao je iz Europe prije pet godina, ali svakih par mjeseci zabije sjajan gol pa se piše o njemu. 

U nedjelju je za svoj Nacional u sudačkoj nadoknadi zabio izravno iz kornera za 3-1 i osvajanje tamošnjeg turnira. Gol je sam po sebi poseban, ali posebnu težinu dobiva, ako se zna da je Recobi ovo već treći iz kornera ili skraćenog kornera ove sezone. 

Krajem rujna pogodio je protiv Fenixa u utakmici urugvajskog prvenstva, a potom i mjesec dana kasnije izravno iz kornera. Ponovno u prvenstvu, samo je 'žrtva' bila nova - tamošnji Liverpool. Sada su 'nastradali' i Argentinos Juniors.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • floks19 04.02.2013.

    kako se nebi sjeco legende intera...

  • boki21 04.02.2013.

    majstor ostaje majstor.

  • Kaj Briješ Ti 04.02.2013.

    jao još jedan majstor s ISS-A :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare