To je to što me zanima!

Kubanka, viski i bijele košulje: 'Vatreni' raspoloženi na svadbi

Na Livakovićevom vjenčanju našao se veliki broj 'vatrenih', a jedna fotografija oduševila je. Subašić, Vrsaljko, Vida i Modrić s cigarom osvanuli su na Instagram priči našeg kapetana
Vidi originalni članak

U ovo vrijeme prije četiri godine hrvatski reprezentativci pripremali su se za ogled s Messijem i Argentincima na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. I danas bi bili na Mundijalu, da se ne igra prvi put u povijesti tijekom zime, odnosno uoči zime.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovako odmaraju nakon duge i naporne sezone, a usput su u Zadru oženili i prijatelja, suigrača Dominika Livakovića. Mladenci su sudbonosno 'da' izgovorili u katedrali svete Stošije.

AKTIVAN VEĆ NEKOLIKO DANA Vrsaljko nakon dva mjeseca pauze ponovo na Instagramu

Među uzvanicima para našao se očito veliki broj "vatrenih", a jedna fotografija oduševila je sve. Danijel Subašić, Šime Vrsaljko, Domagoj Vida i Luka Modrić s cigarom osvanuli su na Instagram priči našeg kapetana, koji je fotografiju 'zasolio' opisom.

"Bagudine reunited!", stoji na fotografija uz nekoliko emotikona srca. Inače, "bagudina" je dalmatinski naziv za razne nametnike, a Vatreni su si tako međusobno 'tepali' tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji na kojem je baš ova četvorka odigrala presudnu ulogu. Modrićev doprinos nemjerljiv je, Subašić nam je dobio jedanaesterce protiv Danske i Rusije, Vida je bio obrambeni bedem. A Vrsaljko? Šime je u Rusiji baš sve podredio uspjehu Hrvatske.

SPECIJAL NA 12 STRANICA Nepoznato o Luki Modriću: Profesori, prijatelji i suigrači o stvaranju našeg rekordera...

Inače, proslava vjenčanja trajala je dva dana u Falkensteiner resortu Punta skala u Petrčanima. Na proslavi najvažnijeg dana za ovaj par pjevali su Petar Grašo i Saša Matić.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • foša 19.06.2022.

    Sta su se svi u ove kubanke uzivili kad su kolumbijke puno bolje

  • 19.06.2022.

    Nekako mi lipše njihove ženke i više mi se sviđaju...Oni da nisu nogometaši tj da nemaju lovu ne bi niko ni zna za njih...Ča jest jest ružni..Suba i nekako.al ova trojica nikako...

  • frament 19.06.2022.

    a sto to znaci? prevedite nam

Komentiraj...
Vidi sve komentare