To je to što me zanima!

Sjećate se pijanog skakača? E pa on je danas olimpijski prvak

Ivan Uhov olimpijski je pobjednik u skoku u vis. U Londonu je slavio sa 5 cm ispred Kynarda. Proslavio se 2008. kada je na mitingu u Lousanni skakao potpuno pijan
Vidi originalni članak

Ivan Uhov, Rus koji je u svijetu sporta postao slavan zahvaljujući 'skoku s votkom', novi je olimpijski pobjednik u skoku u vis. Ruski atletičar 2008. godine zasjao je na svim naslovnicama portala nakon što je na mitingu u Lausanni pokušao skakati potpuno pijan.

Navijači su ga snimili i Uhov je uskoro postao velika svjetska zvijezda. Kasnije je otkriveno da se za skokove zagrijavao uz Red Bull i votku. Naravno, tada je bio posljednji.

- Jedan je od najboljih skakača na svijetu, ali cijeli taj dan bio je potpuno pijan - rekao je neimenovani atletičar koji je cijeli taj dan proveo u njegovoj blizini. 

Inače, već tada Uhov je bio veliki talent. Već tada imao je preskočenih 2,39, no najveću opasnost za napredak u karijeri predstavljala mu je - votka. Ipak, čini se kako je veseli Uhov zaboravio alkohol i okrenuo se atletici. Dokaz je i zlatna olimpijska medalja.

Sinoć je u Londonu preskočio 2,38 metara i iza sebe za čak pet centimetara ostavio prvog pratitelja Erika Kynarda. Osim po velikom talentu, Ivan je poseban po još nečemu. Uhov je, naime, jedan od rijetkih koji ne skače u tenisicama specijalno napravljenima za skok u vis. Ivan je odabrao sprinterice napravljene za trkače.

- Da, to je istina. Prije svake sezone pomislim da bih mogao primijeniti sprinterice. No još ih nisam promijenio, nekako mi ne odgovaraju. Jedino po kiši imam malih problema - rekao je Uhov i potvrdio da se radi o doista osebujnom sportašu. Osebujnom, ali zlatnom na Olimpijskim igrama, Svjetskom i Europskom prvenstvu.

Idi na 24sata

Komentari 76

  • nextor 09.08.2012.

    Tak će i Samir isto zato skroz pije, da uđe u repku....

  • kokoshka23 09.08.2012.

    čovjek mog života. voli red bull vodku, osvaja medalje, još da se ošiša i taman.

  • marunkaa 09.08.2012.

    hahahahaha votkom do zlata

Komentiraj...
Vidi sve komentare