To je to što me zanima!

Sjećate se stare izjave Kloppa?Ubrzo bi mogao u Švicarsku...

Trener Liverpoola Jurgen Klopp preuzeo je 'redse' prije skoro četiri godine, a kod predstavljanja na Anfieldu tražio je malo vremena kako bi posložio momčad za osvajanje trofeja. Sat mu polako otkucava...
Vidi originalni članak

Molim vas, dajte mi vremena. U četiri godine ćemo osvojiti bar jednu titulu. Ako ne bude tako, onda ću trofej osvojiti u Švicarskoj, rekao je Jurgen Klopp prije skoro četiri godine kad je predstavljen kao novi trener Liverpoola.

Za svoj rad dobiva mnoge pohvale, navijači ga vole, ali još uvijek nema nijedan trofej. A kako stvari stoje, bez trofeja bi mogao ostati i ove godine jer je u Ligi prvaka na pragu ispadanja nakon poraza u Barceloni (3-0), a u Premiershipu dva kola prije kraja ima bod (91) zaostatka za Cityjem (92).

Njegova izjava otprije četiri godine sad je 'revitalizirana', a s njim su se odlučio našaliti i švicarski prvoligaš Basel. 

- Počašćeni smo što se gospodin Klopp interesira za nastavak karijere u Švicarskoj - a mnogi od Vas su kao sljedeću destinaciju predložili Basel - ali mi smo jako sretni sa našim trenutnim menadžerom - napisali su na Twitteru predstavnici Basela.

Klopp u Liverpoolu ima ugovor do ljeta 2022., ali nije mislio da će njegova šala nakon četiri godine biti toliko blizu istini jer je Liverpool zadnji trofej osvojio u sezoni 11/12 kad su podignuli trofej Liga kupa.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • čoviksjuga 04.05.2019.

    Ako osvoji a vrlo vjerovatno da hoće 97 bodova pa ako i ne uzme PL i on i igrači mogu biti ponosni na ovu sezonu. Do sada je bilo dovoljno osvojiti 92 boda za uzeti titulu !

  • 04.05.2019.

    Da još deset godina ne osvoji ništa treba ostati trener. Igra se fantastičan nogomet, klub super zarađuje navijači su sretni.

  • EchteLiebe 04.05.2019.

    Ništa od vaših želja, leicester i city remiziraju u ponedjeljak, a Liverpool dobiva se do kraja. Čak i da ne uzme nijedan trofej, Klopp je odradio još jednu fantasticnu sezonu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare