Obavijesti

Sport

Komentari 49

Sjećate se stare izjave Kloppa?Ubrzo bi mogao u Švicarsku...

Sjećate se stare izjave Kloppa?Ubrzo bi mogao u Švicarsku...
1

Trener Liverpoola Jurgen Klopp preuzeo je 'redse' prije skoro četiri godine, a kod predstavljanja na Anfieldu tražio je malo vremena kako bi posložio momčad za osvajanje trofeja. Sat mu polako otkucava...

VIDEO

Molim vas, dajte mi vremena. U četiri godine ćemo osvojiti bar jednu titulu. Ako ne bude tako, onda ću trofej osvojiti u Švicarskoj, rekao je Jurgen Klopp prije skoro četiri godine kad je predstavljen kao novi trener Liverpoola.

Jurgen Klopp new Liverpool manager

Za svoj rad dobiva mnoge pohvale, navijači ga vole, ali još uvijek nema nijedan trofej. A kako stvari stoje, bez trofeja bi mogao ostati i ove godine jer je u Ligi prvaka na pragu ispadanja nakon poraza u Barceloni (3-0), a u Premiershipu dva kola prije kraja ima bod (91) zaostatka za Cityjem (92).

Njegova izjava otprije četiri godine sad je 'revitalizirana', a s njim su se odlučio našaliti i švicarski prvoligaš Basel. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Počašćeni smo što se gospodin Klopp interesira za nastavak karijere u Švicarskoj - a mnogi od Vas su kao sljedeću destinaciju predložili Basel - ali mi smo jako sretni sa našim trenutnim menadžerom - napisali su na Twitteru predstavnici Basela.

Klopp u Liverpoolu ima ugovor do ljeta 2022., ali nije mislio da će njegova šala nakon četiri godine biti toliko blizu istini jer je Liverpool zadnji trofej osvojio u sezoni 11/12 kad su podignuli trofej Liga kupa.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića