To je to što me zanima!

Sjećate se Thurama i '98.? Ima sina koji već igra u Ligi prvaka

Lilian Thuram sigurno je presretan nakon što je njegov sin Khéphren Thuram-Ulien debitirao za Monaco u Ligi prvaka pod paskom novopečenog trenera Thierryja Henryja
Vidi originalni članak

Ma koliko smo samo puta s bojazni u glasu spomenuli legendarnog Liliana Thurama, bivšeg francuskog reprezentativca koji nas je uništio na SP-u u Francuskoj '98. kada nam je utrpao dva gola u polufinalu. Da stvar bude gora, jedina dva gola u 140 nastupa za "ricolore".

Francuz rodom iz Guadeloupea ima sina koji je debitirao u susretu Lige prvaka protiv Atletico Madrida u dresu svog Monaca. Radi se o mladom zadnjem veznom igraču Khéphrenu Thuramu-Ulienu (17) kojem je trener Monaca Thierry Henry. Khéphren igra za U-18 selekciju Francuske i veliki je potencijal.

Thuram-Ulien rodio se u talijanskoj Reggio Emiliji, dok je njegov otac rasturao na Apeninima. Henry mu je dao pola sata na teškom gostovanju u Madridu protiv Atletica iako je utakmica bila lišena rezultatskog imperativa.

Khéphren nije jedini Thuramov sin. Lilian ima i Marcusa Thurama (21) koji igra za U-20 reprezentaciju Francuske i na Transfermarktu vrijedi 3 milijuna eura. Marcus igra u prvoj francuskoj ligi u dresu EA Guingampa, a svojom sjajnom 'fizikom' i visinom od 192 centimetra čini pravu igračku reinkarnaciju oca.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • aaerts 29.11.2018.

    više bi reko da za senegal treba igrat a ne za francusku

  • komentator__Luka 28.11.2018.

    ovo finale ljetos je zasjenilo tog thurama i 98., nikad neću prežaliti tu utakmicu i priliku kakvo smo imali a izgubili tako jadno i glupo, prva 2 gola iz ničega, sudac griješio, suba ozlijeđen igrao, pehovi, vidina glupost kad je izbacio onu loptu u korner a samo jedan francuz bio na našoj polovici i to kao da je bila kazna za sve ostalo kad se zakuhalo oko onog penala, pa pitanje zašto baš to sve u finalu, previše za jedno finale a nama se sve to dogodilo, previše i za prijateljsku a kamoli ovo.......mislim vječno bude to pitanje što bi bilo da nismo primili ta 2 gola.........moraš se zapitati to zašto tako zašto baš nama a nema odgovora.....i to opet sa tim francuzima, uz njih nam se vežu najveće nogometne tragedije i bizarnosti, kad misliš da je najgore turska i portugal i fra. 98., kad misliš da je to najgore dogodi se još gore.......očekivao sam taj poraz u finalu, reko sam neka daju sve od sebe pa što bude, ali ni u ludilu nisam mislio da se bude nešto takvo dogodilo, koliko je teško povjerovati da smo bili u finalu još je teže povjerovati što nam se sve dogodilo tako........da bar mogu znati da bi izgubili i bez toga svega bilo bi mi lakše, ali nemogu znati nemože nitko........mi što dalje dođemo to teže i bizarnije poraze doživljavamo i nogometne tragedije......znam da sad đabe sve pisati kad je odavno gotovo ali nekad moram napisati opet...............dakle od svih sportskih poraza ne računajući samo nogomet taj poraz u finalu je definitivno najgori, meni sigurno

  • lopovi od 1902 28.11.2018.

    Najbolji dresovi hrvatske... Predivni

Komentiraj...
Vidi sve komentare