To je to što me zanima!

Skandal: Barca unajmila tvrtku da blati Messija, a hvali gazdu?

Barcina Uprava je, tvrde u radijskoj emisiji 'Què t'hi jugues', angažirala marketinšku tvrtku 'I3 Ventures' da narušava imidž igrača, a podiže rejting predsjednika Josepa Marie Bartomeua
Vidi originalni članak

Košmaran je bio početak tjedna u Barceloni. Real nije pobijedio Celtu, ali svejedno ima bod više, klub još nije doveo napadača da zamijeni ozlijeđene Suareza i Dembela, a katalonski su mediji objavili vijest o skandaloznom potezu klupske vrhuške.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Barcina Uprava je, tvrde u radijskoj emisiji 'Què t'hi jugues', angažirala marketinšku tvrtku 'I3 Ventures' da narušava imidž igrača, a podiže rejting predsjednika Josepa Marie Bartomeua!

'I3 Ventures' stoji iza stotinu Twitter i Facebook profila na kojima su omalovažavani i kritizirani aktualni vođe svlačionice Messi i Pique, bivši kapetani Xavi i Puyol, ex-trener Guardiola, političar Puigdemont, poduzetnik Font...

Messi je, primjerice, kritiziran jer nije produžio ugovor, a Pique zbog svog businessa sa Davis Cupom. Barcelona ne negira poveznicu sa 'I3 Ventures' jer je opće poznato da surađuje s tom tvrtkom pa je cijela priča žestoko uzdrmala klub i stvorila velike tenzije.

RAKITIĆ DOBIO 15 MINUTA Barça jedva preskočila Getafe: Jordi Alba duže izvan terena?

Victor Font ne misli da Bartomeu dobro vodi klub i vođa je opozicije aktualnoj Barcinoj vlasti. Oglasio se vrlo brzo nakon što je priča izašla u javnost:

- Barcu se vodi skandalozno i uništava se ugled našeg slavnog kluba. Sramoti se nas koji pokušavamo pomoći kao partneri aktualnome vodstvu te na trenutačnu jako delikatnu sportsku i financijsku situaciju dodaje i nedopustivi moralni pad kluba tj. onih koji ga sada vode - rekao je Font.

VREMENA JE SVE MANJE Dembele je out šest mjeseci! Barca juri po novog napadača

Klub je demantirao bilo kakvu povezanost sa TW i FB profilima na kojima se blate sadašnji i bivši igrači, treneri i djelatnici:

- Mi jesmo angažirali 'I3 Ventures', ali oni nisu ni na koji način povezano sa profilima u kojima se blati ljude na bilo koji način povezane s Barcelonom. Angažirali smo i tvrtku koja se bavi monitoringom društvenih mreža da na vrijeme doznamo o svim pozitivnim i negativnim stvarima koje se objavljuju o nama. Žestoko demantiramo objavljene informacije, a protiv onih koji su ih pustili u javnost poduzet ćemo odgovarajuće zakonske mjere - stoji u klupskome priopćenju.

Barcelona za osam dana (25. veljače) igra prvu utakmicu osmine-finala Lige prvaka kod Napolija.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 39

  • DominikLivakovic1 18.02.2020.

    Iskreno, ne čudi me. Sve te silne priče kako Messi traži smjenu ovoga i onoga, kako Messi traži dovođenje ovoga i onoga, uklapa se dosta u priču. Bartomeu je užasab predsjednik. Mislio sam da od Rosella ne može gore ali... Evo nas tu gdje jesmo. Lagano na padu prema dolje. Umjesto da smo zadnje 3-4 godine pružili Messiju 3-4 Lige Prvaka, mi redovno ispadamo u četvrt/polufinalu nakon što napravimo 3 gola razlike. Strašno na što je spala jedna Barcelona. Zbog nekog tamo Bartomeua. #bartomeuout.

  • Ragnarr 17.02.2020.

    Košmar? Vukušiću?

  • trpaj_sirotinju 17.02.2020.

    ništa čudno za bartomeua i ekipicu oko njega

Komentiraj...
Vidi sve komentare