To je to što me zanima!

Skandal u Rusiji: Predsjednik prvoligaša u provokativnim se pozama fotkao s novinarkom

Ako su moroni, neka shvate da moj fotosession ima takve posljedice. Ne želim biti nogometni grobar, ali ako misle da je problem u meni, onda u redu, rekao je Rostislav Murzagulov
Vidi originalni članak

Član uprave ruskog nogometnog kluba Ufe Rostislav Murzagulov objavio je na društvenim mrežama provokativne fotografije sa sportskom novinarkom  Ulianom Trigubchak zbog čega su se našli u središtu skandala. 

- Razumijem da će me mnogi zbog toga osuditi, vjerojatno ću prestati biti direktor kluba, ali ovo je pametna odluka - rekao je Murazgulov za ruske medije. 

Predsjednik Upravnog odbora Ufe, ruskog kluba u koji je na posudbu iz Dinama došao srpski nogometaš Komnen Andrić, poznat je i po pjevanju i bavljenju politikom. 

- Ako su moroni, neka shvate da moj fotosession ima takve posljedice. Ne želim biti nogometni grobar, ali ako misle da je problem u meni, onda u redu. Neka nađu nekoga drugog, tko je odjeven - kazao je Murzagulov i dodao: 

- Najvažnije je da nogomet ne pati. Neću biti izgubljen, nemam problema s ponudama za posao - zaključio je Murzagulov koji je već dulje vrijeme u ljubavnoj vezi s sportskom novinarkom. 

Uliana Trigubchak također je na svom Instagram profilu objavila fotografije s Murzagulovom, a povodom ovog skandala se nije se oglasila. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Plenković 05.06.2021.

    Trebao se sa dečkom slikati bilo bi bolje možda konjine jedne

  • domba18 03.06.2021.

    Skandal ??

  • 03.06.2021.

    Treba nam više golotinje, lijepih sisa, guza, lijepih lica, da uživamo bar malo u ovom jednom životu koji imamo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare