To je to što me zanima!

Najavili prekid utakmice zbog HNS-a, sve je prošlo u redu...

Razočarani smo načinom na koji radi HNS i zato ćemo prekinuti utakmicu u šestoj minuti. Bit će to naš znak protesta, rekao je za kosovski portal jedan od hrvatskih navijača
Vidi originalni članak

Kosovski portal GazetaOlle uoči utakmice objavio je prijetnju o prekidu utakmice između Kosova i Hrvatske. Danima uoči susreta kružile su priče o mogućem prekidu koji planiraju izazvati hrvatski navijači koji su protiv HNS- a. 

- Razočarani smo načinom na koji radi HNS i zato ćemo prekinuti utakmicu u šestoj minuti. Bit će to naš znak protesta - rekao je za portal jedan od hrvatskih navijača.

Uoči susreta kontaktirali smo predsjednika Nacionalnog sindikata policije Nikolu Kajkića, koji nam je rekao kako nisu dobili nikakve dojave o mogućem prekidu utakmice u Skadru.

Inače, upravo je Nacionalni sindikat policije u dva navrata upozoravao francuske i hrvatske vlasti o navijačima i neredima na Euru i u oba slučaja imao je informacije koje su se na kraju pokazale točnima.

Na sreću, ovoga puta radilo se o lažnoj uzbuni. Nije bilo nereda na rasprodanom stadionu "Loro Borići" na kojem je bilo i 800 hrvatskih navijača.  

U nekoliko navrata domaći navijači zajedno s hrvatskim skandirali su "Ubij Srbina", a neprimjereno skandiranje zabilježeno je i na ulicama uoči susreta što je za svaku osudu.

Zbog skandiranja na tribinama kaznu bi mogao dobiti kosovski, savez, ali i HNS.

Idi na 24sata

Komentari 181

  • UrbaniDesnicar 07.10.2016.

    Orjunaska guba iz "njihovog hajduka" koja je opet htjela prekinuti utakmicu je dobila po pic.. od brace Kosovara, i to kvalitetno! Vise im ni Ostoja Rankovic ne moze pomoci!

  • karton 06.10.2016.

    Ovo ste vi novinari izmislili. Fuj !

  • sablja99 06.10.2016.

    u 6 minuti pada gol za Hrvatsku!

Komentiraj...
Vidi sve komentare